2777
2789
عنوان

چشم و هم چشمی جاری بامن در این حد....

3819 بازدید | 89 پست

بچه ها ما تو یه خونه سه طبقه زندگی میکنیم.جاریم ساکن طبقه وسطه.دو سه ماهه با مادرشوهرم اینا و در نتیجه با من هم قهره. ما وقتی بعداز ظهرا تو حیاط خونمون مینشستیم. من و خواهر شوهرم الکی و مسخره بازی سر بچه ی من و اسم بچم و بچه دار شدنم بحث و شوخی میکردیم. حالا من اصلا بچه ندارم. حامله هم نیستم ها. ورم معده مزمن دارم و سندرم روده تحریک پذیر که باعث شده تو این یکی دوماه شکمم خیلی بزرگ بشه مثل زنای حامله. خلاصه شوخیای ما برای بچه من خیلی زیاد بود. من به همه میگم فعلا بچه نمیخوام.ولی دیروز فهمیدم جاریم حامله است😁. باوجود داشتن دوتا بچه پشت سر هم که برادر شوهرم همیشه تهدید میکنه تا اینا مدرسه نرفتن بچه نمیاری و اگه حامله بشی از خونه بیرونت میکنم. همین دوتا بچه هم مدام یا پیش من هستن یا پیش مادرشوهرم. این بچه سومی رو چه جوری میخواد نگه داره😂 مدام هم در حال رقابت با منه.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعواش با مادر شوهرم هم به خاطر من بود چون من چادر عروسی قیمتش بیشتر بود از چادر عروسی اون. حالا اون ۷ سال پیش عروسی کرده بود.

خدایا ثمره عشقم رو در پناه خودت حفظ کن😍😍😍

جاری منم همینطوره.. باهام قهره. حتی اگه گارد گوشی بخرم به شوهرم میگه برا منم بخر بیار. بیشعور ازش بدم میاد. نمیدونم چطور ب شوهرم حالی کنم زیاد تحویلش نگیره. تا میام یه چیز بگم شوهرم میگه باز شروع کردی