بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
مو روی دماغ رو تابحال ندیدم و نشنیدم اما دختر خودم دنیا که اومده روی غضروف گوشش یه عالمه موی سیاه بود😄وای من انقدر حرص میخوردم😐بعد کم کم ریخت الان 11 ماهشه 1 دونه اش هم نیست انگار گوشای نازشو موم انداختیم😍
خدایا همینطور ک دل منو شاد کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
موهای صورتش و بدنش ریخت رو نوک دماغش مثل بزرگترا مو سیاه دیدم نگران شدم گفتم نکنه بیشت ...
اونم میریزه نگران نباش
خدایا همینطور ک دل منو شاد کردی دل همه دوستای منتظرمو شاد کن.خدایا به لطف و کرمت بیش از پیش نیازمندم.خدایا شکرت بخاطر سورپرایزت...الحمدالله رب العالمین...
من تولد بچم تا یک دو ماهگی هرهفته میبردمش دکتر برای این سوالات بیخودی ک تو ذهنم میومد هردفعه دکتر میگفت دیگه هفته دیگه نیارش هفته بعد میشد باز من سلام سلام میرفتم تو دکتر خنده اش میگرفت میگفت باز اومدی؟!!!برای پوسته های کنار ناخنش هم یه سری بردمش دکتر اوهههههوووووههههه انقد چیزای بیخودی بودن ک نگو
سلام عزیزم خوبید این سوالتون سوال منم هست دختر منم روی بینیش مو داره از روز اولم بود الانم هست کلا پرموئه ها مثل خودم اما موی روی بینیش ناراحتم کرده یکی دوبارم کشیدم که شاید دوباره در نیومد اما بازم هست کلا سه چهارتا بیشتر نیستا اما ناراحتشونم البته مامانم و خواهرمم دارن فکر میکنم مثل اونا بشه