2777
2789
عنوان

كي ميخواد واسش پست كنم جدي

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 99 پست
فردا مرتب ميچينم براشون ميبرم پس،تا حالا با همسايه برخورد نداشتم هيچ جا،استرس گرفتم😅

فقط اگر اينكارو كردي توي پيش دستي يبار مصرف براشون ببر وگرنه بيچاره اي😂😂😂اقا من ماه رمضون شعله زرد دادم اونا برام تو كاسه ي خودم اش رشته دادن و يه پيش دستي حلوا. من براشون تو پيش دستي رشته خوشكار گذاشتم دادم دوباره اونا تو يه ظرف زرشك پلو دادن دوباره من نبات گذاشتم وااااااااي اصلا ديوانه شده بودم گريم گرفته بود بخدا😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
افرين عاليع اين مرسي واقعا

خواهش میکنم آبجی مهربونم

من همیشه میوه هایی که خانواده دوست ندارن یا گندیده میشن رو میکنم میوه خشک 

اینقدر خوشمزه است من میخوام فردا میوه خشک هلو درست کنم

۶ تا هلو تو یخچال گندیده شدن 

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا مرتب ميچينم براشون ميبرم پس،تا حالا با همسايه برخورد نداشتم هيچ جا،استرس گرفتم😅

عزیزم انشاالله. حالا استرس نداشته باش یه نفس عمیق بکش به خودت مسلط باش و به فردا ها بیاندیش جانم😂😂😂😂😁

"یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد "                            حس خیلی خیلی خوبی بهم میده این جمله
چه جالب،بعد ابش خشك شد تخم مرغ بزنم

ابش خشك نميشه انجيرا له كه شدن خودت با گوشتكوب يدستشون كن بريز تو ظرف در دار بذار فريزر هروقتي براي خودتون دو تا سه قاشق بردار تو ماهيتابه روغن بريز اينو بريز توش يكم تفت بده بعد بذار كنار تو همون ظرف تخم مرغ بشكون قشنگ كه سرخ شد اين دوتا رو باهم قاطي كن نوش جان كنيد

خداياشكرت....❤️ 
بنظرم دستور انجير خشك و از نت در بيار چون درست كردنش سخته معمولا توش حشره ميزنه اگر وارد نباشي😘😘

اره راست میگه

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤
ببخشید منظور سیاه ها رم میکنه رو نفهمیدم

😂 ببخشید منظورم این بود : آیا انجیر های سیاه را هم میشود خشک کرد؟ 

"یک نفر مانده از این قوم که بر میگردد "                            حس خیلی خیلی خوبی بهم میده این جمله