2777
2789
عنوان

كي ميخواد واسش پست كنم جدي

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم يچي هست شبيه مربا فوق العاده خوشمزس ما شماليا بهش ميگيم انجيرَ وا .... براي صبحانه تخم مرغ ميشكونيم اينو ميريزيم توش هم ميزنيم فوق العادست درست كردنشم راحته اونو درست كن بنظرم. البته من جات باشم همشو ميخورم عاششششششق انجيرم زياد

خداياشكرت....❤️ 
بابا ما میمیریم واسه انجیر بعد تو میگی نمیخوام

خيلي زياده خيلي منم هوس ميكنم اما نه اينقد ديگ😭

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
عزيزم يچي هست شبيه مربا فوق العاده خوشمزس ما شماليا بهش ميگيم انجيرَ وا .... براي صبحانه تخم مرغ ميش ...

منظورتون شيره انجير؟

میشه برای سلامتی نی نیم‌ یه صلوات بفرستی🙏انشالله همه ی منتظرا به حاجتشون برسن،الهی امین🙏
نه فک کنم تازه باعث آشناییم میشه . دیدم اصلا بعضی ها که خونه جدید میرن اینطوری اول کار با همسایه ها ...

فردا مرتب ميچينم براشون ميبرم پس،تا حالا با همسايه برخورد نداشتم هيچ جا،استرس گرفتم😅

نه عزيزم خود انجيره. انجيرو فقط پوست ميگيريم ميريزيم تو قابلمه بدون اب و شكر. خودش اب پس ميده كاملا ...

چه جالب،بعد ابش خشك شد تخم مرغ بزنم