من قبل دو ماهگی سوراخ کردم همونجا یه گریه الکی کرد وتمام هیچ دردسردیگه نداشت
نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است.نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد. (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
عزیزم چند ماه بعدش که بزرگترشد رفتم دکتراونجاهمه مدل گوشواره برای سوراخ کردن بود دکتره گفت این گوشواره ها تا پنج سال میتونه توگوشش باشه فقط بپیچونش دوسه روز اول
نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است.نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد. (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)
دختر اولیم که کمتر از دوماهش بود سوراخ کردم فقط یک جیغ زد و چند ثانیه گریه کرد تموم.این دخترمم شیش ماهشه تازه سوراخ کردم اینم فقط دو سه دییقه گریه کردم بعدش ساکت شد طلافروشی بردم جفتشونو...اصلا ترس نداره ولی یکی همراهت باشه بهتره من دل نداشتم بغلم باشه دادم مامانم برد