2777
2789
عنوان

خانم هايي كه دل پاك دارين بيايين

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 41 پست

نمیدونم دلم‌ پاکه یا نه😑😑ولی دعا میکنم هر چی که خوشبختت میکنه،پیش بیاد😍لازانیا هم میخوااام😒😒😭😭

من همونم که ی روز میخواستم دریا بشم                     میخواستم بزرگ ترین دریای دنیا بشم!!
الهی حالت درک می کنم دعا می کنم یه ادمی بیاد تو زندگیت که حسرت هیچی رو نخوری صلوات فرستادم واسه ا ...

من اونو ميخوام😭مرسي عشقم ممنونم ازت

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم نيستم اما خدارو قبول دارم.  ارزوي خوب كن واسم عزيزم

انشالله هر چی خیره برات اتفاق بیفته و اونقدر خوشبخت بشی که این روزا رو بخاطر نیاری نمیگم بهش برسی شاید خیر توش نباشه خودم یکیو دوست داشتم که خیری توش نبود و الان خوشحالم که نشد

پسرم همه دنیام 😘💋💕
سلام زندگیم . من که دلم پاک نیست ولی دعات میکنم . امیدوارم زودتر تلکلیفت مشخص بشه و یه همسر خعلی خوب ...

فدات شم مرسيييي بخدا اصلا دلم نميخواد ازدواج كنم مگر اين مه اون باشع   ٣ ساله مثل يك خاكستر تو دلمه. كه هر از گاهي اينجوري شعله ور ميشه و ديوونه ميشم باز. خودمو ازوم ميكنم 

عزیزم منم زمانی مثل تو بودم و الان اون شخص همسرمه☺ایشالا شماهم اگه قسمتت باشه مهرت به دلش بیفته

اگه اين اتفاق بيفته هيچ ارزويي ندارم ميتونم راحت سرمو بزارم و ....

برات دعا میکنم عزیزم اون چیزی که به صلاحته بشه

فقط جوونی هیجوقت برنمیگرده تصمیماتی نگیر  که بعدا نتونی جبران کنی😊😊

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم
برات دعا میکنم عزیزم اون چیزی که به صلاحته بشه فقط جوونی هیجوقت برنمیگرده تصمیماتی نگیر  که بع ...

من ٣٠ سالمه نصف جوونيم رفته🤓  

فدات شم مرسيييي بخدا اصلا دلم نميخواد ازدواج كنم مگر اين مه اون باشع   ٣ ساله مثل يك خاكستر تو ...

عاشقی اووونم ی عاشق خیلی دو آتیشه .این حست خیلی عادیه لابد اونم‌آدم خوبی بوده که تو عاشقی . پس فقز منتظر تاپیک‌عروسیتم من 😄😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
عاشقی اووونم ی عاشق خیلی دو آتیشه .این حست خیلی عادیه لابد اونم‌آدم خوبی بوده که تو عاشقی . پس فقز م ...

هارلي تنها ادمي كه روش گير كردم الان از من دوره اصن نيسسسسسست يه كشور ديگس بارها به خودم گفتم بسسسسه برو با يكي ديگه دوست شو يا ازدواج كن نتونستم همش مقايسه 

اتفاقا اين ادم  منو اذيت كرد  خيلي اما چه كنم

اون يكم مدهبيه ( اصلا به ظاهرش نمياد) اما من مذهبي نيستم اما الان جوري سدم كه ميگم به خدا اگه اون بياد.  رو طرز فكرم تجديد نظر ميكنم  

نميذونم چرا اينجوري سدم  اونم تو سن ٣٠ سالگي

هارلي تنها ادمي كه روش گير كردم الان از من دوره اصن نيسسسسسست يه كشور ديگس بارها به خودم گفتم بسسسسه ...

یعنی اون از تو خبر نداره ؟الهی بگردم من برای دلت 🙁

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
یعنی اون از تو خبر نداره ؟الهی بگردم من برای دلت 🙁

نه بي معرفته😪 شايد دوماه يبار پيام بده يدونه ميدونم ديگه نمياد خودمو گول ميزنم

نه بي معرفته😪 شايد دوماه يبار پيام بده يدونه ميدونم ديگه نمياد خودمو گول ميزنم

کاش عشقش از دلت بره 💔چقدر سختته این که نتونی ببینیش و بهش فکر کنی . میدووونی نمیاد ولی بازم صبر کنی . تو رو خدا دیگه صبر نکن 💔