سیب_سبز مدیر عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 507 عنوان روغن دنبه خوبه یا بده? | مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 38 پست برای چه مزاجی مناسبه? 1397/06/01 | 23:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیب_سبز مدیر استارتر عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 507 ببخشید میشه بگید چطوری بی بو درست میکنید؟؟_ من چند بار درستیدم خیلی بو میده؟؟؟ نوشتم تو پستا خانومی
سیب_سبز مدیر استارتر عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 507 یک کیلو واسه یک سال😦😦 من همه چیز با روݝن دنبه و روغن زرد درست میکنم،،یک کیلو کمه والا زیاد میترسم استفاده کنم تحرک آنچنانی ندارم رفتم مخصوصه آبگوشت گرفتم😁😁😁
سیب_سبز مدیر استارتر عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 507 روغن حیوانی که زنجیره اشباع شده داره و به مرور زمان داخل دیواره رگ رسوب میکنه! مگر اینکه تحرک و فعا ... سرخ کردنیا رو چه کار میکنید?
سپیده۱۳۷۰ عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12617 سرخ کردنیا رو چه کار میکنید? از همین نوع روغن زیتون مخصوص استفاده میکنیمتا دمای ۲۷۰ درجه در برابر گرما مقاومهچون استحصالش از روش سرده.کیلویی صد تومن میخریم از یه کارخونه تو رودبار که بیشتر صادرات انجام میده لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
سیب_سبز مدیر استارتر عضویت: 1396/11/26 تعداد پست: 507 از همین نوع روغن زیتون مخصوص استفاده میکنیم تا دمای ۲۷۰ درجه در برابر گرما مقاومه چون استحصالش از ... زیتونم خیلی خوبه منم از رودبار گرفتم ولی تو همه چی کنجد میزنم
fatemera عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2207 برای کسی که اضافه وزن داره خطرناک نیس? نه،، راستش ما خانوادگي رفته بوديم دكتر تغذيه، ميگف نميدونيد اين روغنا چي توش داره كاش فقط پالم بود، حتما از دنبه استفادع كنيد، البته مادرجونم چاقه و فشار خون داره براش روغن كنجد گرفتيم كه خ عالبه،، البته طبيعيشو بايد پيدا كني، فقط كنجد يكم بو داره كع چن بار استغادع شه عادي ميشه٠ خداجانم خودت بهم كمك كن
z_m عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 3603 روغن شحم گاوی خیلی خاصیت دارهنمیدونم دنبه خوبه یا نه گروه قرمز❤️ وزن
z_m عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 3603 نه،، راستش ما خانوادگي رفته بوديم دكتر تغذيه، ميگف نميدونيد اين روغنا چي توش داره كاش فقط پالم بود، ... این روغن کنجدا که تو بازاره با دستگاه میگیرن خوب نیستروغن کنجد اصل روغن ارده ی کنجدهیعنی اول ارده درست میکنن روش روغن میندازه اونو استفاده میکنن گروه قرمز❤️ وزن
fatemera عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 2207 این روغن کنجدا که تو بازاره با دستگاه میگیرن خوب نیست روغن کنجد اصل روغن ارده ی کنجده یعنی اول ارد ... اره من بابام از يه روستايي ميگيره كه مطمنه و اينا، وگرن اصن اعتماد نميشه كرد٠ خداجانم خودت بهم كمك كن