2777
2789
عنوان

خانمهای شیرده یلحظه بیین لطفا

148 بازدید | 30 پست

من خیلی شیرم زیاده سینم درد میگیره نوزادم زیاد نمتونه بخوره دوماهشه. بنطرتون باید بدوشم بریزم دور یا لازم نیس

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بدوش اگه بمونه برات تب بیاره

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

بده بچه ات بخوره معده اش گشاد بشه تپل مپل بشه.دختر من ۴۰ روزشه . دوس داره همش شیر بخوره که من بیکار نمیشم همش شیر بدم

خدایا محافظ دوتا نور چشمی هام باش به خودت سپردمشون

حتما بدوش وقتی از یه سینه شیر میخوره سینه دیگه رو کاملا بدوش مخصوصا وقتی بچه مشغول اینجوری سینه آن کامل تخلیه میشه من این کارو نکردم سینه ام عفونت کرد مردم تاخوب شدم دکتر گفت حتما سینه اتو بدوش 

بده بچه ات بخوره معده اش گشاد بشه تپل مپل بشه.دختر من ۴۰ روزشه . دوس داره همش شیر بخوره که من بیکار ...

نیم کیلو اصافه وزن داره دکتر گفت سه ساعت یکبار شیر یده. ولی من بازم رعایت نمیکنم هرموقع بخواد میدم

اصلاً دور نريز، فريز كن. كيسه مخصوص فريز نداري بريز تو كيسه فريزر و تازيخ روزي كه دوشيذي رو بزن و تا ٣ ماه قابل استفاده ست

مايلم اعضا و بافت هاي بدنم را در زمان مرگم اهدا كنم، باشد كه ادامه ي زندگي اجزاي وجودم، نجات بخش زندگي ديگري باشد 🙏🏻😌
تو یه تاپیکی خوندم واسه پوست بهترین ماسکه.البته خودم بدم.میاد بزنم  شما بدت نمیاد بزن

کی حوصله این کارارو داره خواهر

حتما بدوش وقتی از یه سینه شیر میخوره سینه دیگه رو کاملا بدوش مخصوصا وقتی بچه مشغول اینجوری سینه آن ک ...

وای جدی؟ 😟😞😞

میخوام چکار. تازه تازه بخوره بهتره ک

دو ماه بعد که به غذا میفته، فرنی رو با شیر خودت درست کن.

یکم بزرگ بشه قدرت فکش بیشتر میشه، خودش سینتو خالی میکنه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم