2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که بهش تخم مرغ و پودر سوخاری و پودر گوجه میزنم سرخ میکنم روش هم آب انار وحشی میریزم عالی میشه😋

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
فرقی نداره فقط خوب باشه مزش 

ما اول میخوابونیم توی ابلیمو و نمک و فلفل و سماق و گلپر و پودر لازانیا 

بعدش که دو ساعت توی یخچال موند درش میاریم میندازیم توی آرد سوخاری و پفک پودر شده بعدش سرخ می کنیم .عالیهههههههههه 

اولش ادویه اگه میخوای بزنی با زردچوبه و پودر سیر و نمک قاطی کن تو ی ظرف جدا بعد بزن ب تموم قسمتای ماهی بزار توظرفی ک توش ابلیمو ریختی بزار حدودی ساعتی بمونه تا مزه بگیره خوب گاهیم بهشون سر بزن ک ابلیمو ب همه جاهای ماهیا برسه اخرشم اگه نیازی هست ک ب ماهی ارد بزنی و سرخ کنی ک ی مقدار ارد بهش بزن اگرم ن تو روغن داغ سرخ کن نوش جان😋دلم هوس کرد😞

دلال مخصوص ماهی داریم(سبزیجات توی شکم ماهی میریزم که سبزیجات شمالی هستن)

سبزیجات شمالی رو بارب انار تفت میدم بهش زرشک وگردو اضافه می کنم میزارم کنار 

اون وقت ماهی رو فلسشو میگیرم خوب روشو وداخل شکمشو پاک میکنم ومیشورم ونمک میزنم بهش توی شکمش مخلوط سبزیجات که بالا توضیحشو دادم میریزم و شکمشو میدوزم بانخ و سوزن

حالا یا میزارم توی ماهیتابه ماهی رو سرخ میکنم 

یامیزارم ماهی رو توی فر که توی فر کامل بپزه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم