2777
2789
عنوان

قرصی میشناسین که برای لاغری باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1578 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم اراده داشته باشي زود لأغر ميشي بعد غذاهاي چرب ارليستات( ونوستات) بخور اب فراوان بخور ر ...

ونوستات !نمیدونم چیه؟میشه مثال بزنید

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم
ببین فقط کم توری.  ورزش همین البته بگم خ اب زیاد خیلی چاق میکنه ادم و .چند کیلویی الان؟؟چند سال ...

من ای زیاد میخورم.۲۳ سالمه ۱۲۲ کیلو

کسی نیس

ونوستات لاغر کنند بدون عوارضه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
اسم قرص هس؟

اره

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
پس قرص زیره رو نیم ساعت قبل صبحانه ناهار شام . قرص لیمو نیم ساعت بعدش؟

من اینا رو خوردم اثر نکرد

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

عزيزم بيا تاپيك بامداد خمار اونجا انگيزه ميگيري حتما بيا خيلي برات ناراحت شدم داري ب خودت اسيب ميزني

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
عزيزم بيا تاپيك بامداد خمار اونجا انگيزه ميگيري حتما بيا خيلي برات ناراحت شدم داري ب خودت اسيب ميزني

قرار شد یکشنبه وزنمو بگم 

مرسی