2777
2789
عنوان

قرصی میشناسین که برای لاغری باشه؟

1578 بازدید | 61 پست

لطفا کمکم کنید لاغر بشم

خیلی چاقم 😢 اراده م ضعیفه رژیم نمیگیرم ورزش ول کردم نوشابه خیلی میخورم خوابم زیاده ...

هر کسی برای نیت من یکی دونه صلوات فرستاد بهم بگه منم صلوات بفرستم

شما نوشابه رو ب کل قطع کن خودش قرص لاغریه. اینو ببین

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوشابه من همیشه بجای اب میخوردم الان خیلی کمتر میخورم اصلا نمتونم ترک کنم نمدونم چکار کنم که زشتیمو نوشابه بیفته

نوشابه نخور....آب طعم دار بخور تو آبی که میخوری خیار و لیمو یا نعناع بریز هم خوشمزست هم سالم

الان که میگم کمتر میخورم شبرت میارم بجای اب تو سفره.نمدونم چرا اینجوری باید باشم خیلی حرصمو خودم میاد

الان که میگم کمتر میخورم شبرت میارم بجای اب تو سفره.نمدونم چرا اینجوری باید باشم خیلی حرصمو خودم میا ...

به نوشیدن چیزای شیرین عادت کردی دگ عزیزم سعی کن ترکش کنی اگه لیوان شربت ریختی هر چقدرشو خوردی روش آب بریز....دگ شربت نریز کم کم عادت میکنی به اون کم شیرینه و بعدم ترکش میکنی

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
منم نوشابه میخورم با فست فود خیلی مزه میده ولی ماهی یه بار

من شوهرم خیلی فس فودیه اونم مثل من چاقه ولی من قبل ازدواج ۷۵ بودم الان حدودا ۵۰ کیلو اومده روم 

ربطی به خواب نداره تو خواب کالری از دست میدی ولی سعی کن تا قبل ۱۰ صبح بیدار بشی....عصرام چرت بزن

من تا ۳.۴صبح خوابم نمیبره تا ۱۲ الی ۱ خوابم بعدازظهر ۴.۵میخوابم تا ۸

من شوهرم خیلی فس فودیه اونم مثل من چاقه ولی من قبل ازدواج ۷۵ بودم الان حدودا ۵۰ کیلو اومده روم 

😐اراده کن کم میشه....از همون عادتای عذایی شروع کن....از میزان کالری روزانت کم کنی سریع وزن کم میکنی....به خودت رحم کن....آره همه چی خوشمزس منم عاشق پیتزام جلوم بزارن ۱۶ تیکه میخورم ولی نه با همون یه تیکه راضی میشم

من تا ۳.۴صبح خوابم نمیبره تا ۱۲ الی ۱ خوابم بعدازظهر ۴.۵میخوابم تا ۸

سیستم بدنتو داغون کردی....یه شبنه روز که نخوابی همچی شبش ساعت ۱۱ نشده بیهوش میشی از خواب

حیف استخونا و دندوناته بخدا....قند همه چیو نابود میکنه

خیلی دوست دارم اراده م قوی باشه.بخدا تا میام کاری بکنم خسته میشم کف پام کمرم تیر میکشه خسته شدم ..