2777
2789
عنوان

ریزش مو در مواقع رژیم گرفتن:

535 بازدید | 6 پست

استراتژی من در مورد ریزش مو در مواقع رژیم گرفتن:

بچه ها وقتی رژیم می گیرید ویتامین بدن کاهش پیدا میکنه پس حتما بایستی از قرص مکمل استفاده بکنید.

من روزی  ۱ ( مولتی ویتامین+ مینرال )، می خورم، برای اینکه پوستم ترک نخوره ۱ روز در میان ویتامین دی، برای اینکه افسردگی نگیرم ۱ روز در میان بکمپلکس و برای شفافیت مو و پوستم هفته ۱ امگا ۳ می خوردم! البته این زمانی بود که روزی ۶۰۰ کالری و ۲.۳۰ ورزش داشتم، اما ریزش مو بیشتر از اینکه به ویتامین بدن مربوط بشه به آهن بدن مربوط میشه، فقر آهن باعث ریزش شدید مو میشه، حالا من یه قرصی بهتون پیشنهاد می کنم چه رژیم دارید چه ندارید فقط ۲ هفته امتحانش کنید اونوقت می بینید موهاتون چه طوری پرپشت میشه و حتی ۱ تارشم دیگه نمی ریزه

easy iron

از داروخونه بگیر، اگه چند مدل داشت اونی که ۹۰ کپسول داره، ۲۸mg

این قرص ذخایر آهن بدن رو تامین می کنه و ریزش مو رو کامل از بین می بره، روزی ۱ دونه بخورید.

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شما کلا قرص میخوری دگ😂😂😂چه رژیمیه....ویتامینا خودشون باعث پرخوری میشن....کم خوردن بهتر از رژی ...

کی گفته ویتامین باعث پرخوری میشه؟

این ویتامینا لازمه بدنه

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
ویتامین پرخوری میاره....من از هر کی پرسیدم گفته پرخور تر از قبل شده

کمبود ویتامین پرخوری میاره اشتباهه اطلاعاتتون