2777
2789
عنوان

دلم گرفته

222 بازدید | 31 پست

خانوما بیاین دلم گرفته از زندگی ..چقدر محبت کنم ب همسرم اما وقتی بره سرکار  صاحبکارش بهش پیشنهاد بده  ک بیا دوباره ازدواج کن ..چرا همیشه میره خانه باباش چرا مامانش هرشب زنگ میزنه ک پسرش فردا بره خانه اونا .چرا مامانش درک نمکنه پسرش زندگی داره زن داره بچه داره ..دیشب بهش مگم داره زندگی خراب میشه خودت درستش کن 

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین راجع به زندگیتون چی گفته به صاحبکارش که می گه بیا زن بگیر. 😮😮😮

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار
از زندگیتون راضی نیست؟

شوهر من زندگی رو فقط پول میبینه ما جرات نداریم مریض بشیم ک اگه بشیم باید دم مرگ باشیم با گریه بگیم مارو ببره دکتر ..

ببین راجع به زندگیتون چی گفته به صاحبکارش که می گه بیا زن بگیر. 😮😮😮

خودش ک با باجناق حرف میزده .صاحبکارش گفته چ ادم خوبی هستی بیا تابرات زن بگیرم 

الان باخودتون میگین من بد ..اره اصلا من بد ..منکه همیشه از سرکار میاد یا هرجا دیگه میرم بغلش میگم عزیزم خسته نباشی میگه بروگمشو ..بهم میگه تو فقط بلدی تو زندگی من بخوری ..حتی موقعه س ک س میگه اگه ذهنم درگیر نباشه میخوام اما این همیشه درگیره

خودش ک با باجناق حرف میزده .صاحبکارش گفته چ ادم خوبی هستی بیا تابرات زن بگیرم 

حالا اون یه چرتی گفته . مهم نیست. عکس العملت چی بود وقتی بهت گفت؟؟ چرا مادر شوهرت می گه بره اونجا؟ کارش داره؟ خونه هاتون نزدیکه همه مگه؟ تنها صداش می کنه؟ 

اشکهام همه خشک شدن . دیگه حتی گریه هم نمیکنم . خدایا تو که دلت به حال من نسوخت اما تو رو به بزرگیت قسم میدم هیچ کسی رو در حسرت به آغوش کشیدن بچه اش نزار

همه اینا تقصیر مامانشه ..مامانش مثل هوو میمونه دوست نداره پسرش ب زن و زندگیش برسه .از اینور دعا مکنه کار گیرش بیاد از اونور کار گیرش میاد زنگش میزنه ک کارتو ول کن بیا پیش ما تو باغا کار کن ..هرجا بخوایم بریم با ما میاد سر اخرم میره همه جا میگه منو نمیبرن جایی .

الان باخودتون میگین من بد ..اره اصلا من بد ..منکه همیشه از سرکار میاد یا هرجا دیگه میرم بغلش میگم عز ...

چرا می گه برو گمشو؟ خیلی عجیبه .... 

همیشه اینطوری بوده؟؟

حالا اون یه چرتی گفته . مهم نیست. عکس العملت چی بود وقتی بهت گفت؟؟ چرا مادر شوهرت می گه بره اونجا؟ ک ...

ن دوره خونهامون ولی اگه نره زنگش میزنه ..میگه بیا براما کار کن ..اونم ن کار پوستشو میکندن ک وقتی میاد خانه برج زهر ماره

همه اینا تقصیر مامانشه ..مامانش مثل هوو میمونه دوست نداره پسرش ب زن و زندگیش برسه .از اینور دعا مکنه ...

چه مادر شوهر مسخره ای..... 😕😕😕😕