2777
2789
عنوان

خانما ماه های اول بارداری کمک

118 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من همین دیروز فهمیدم باردارم اما یکم  شرایط روحی بدی داشتم و همش تو استرس بودم اما اوایل شب سمت راست زیر دلم در میکنه ترشح کمی دارم اما شکمم نفخ داره پیش ماما رفتم گفت استراحت کن به خون ریزی نیافتی شهر سرخس هم ساکن دکتر زنان نداره برم پیش اما فردا صبح میرم مشهد به نظرتون تو راه مشکلی پیش نمیاد اصلا این درد عادی هست اخه هی میگیره و ول میکنه خیلی ترسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وقتی جوابم مثبت شد ،دلدرد داشتم ،سمت راست شکمم هم درد میکرد ،ترشح سفید ابکی ،دو هفته پیش  .ولی الان تون علایما نیس ،فقط سینه هام بشدت درد میکنه و سفته .نمیدونم حله یا نه

چه قدر شرایط مون شبیه همه

منو بعد از دو هفته سونو واژن کرد گفت تیتر بتا بالای 1500 

ساک حاملگیو نشون میده .ولی مال من 1112 بود ،نشون داد . ولی گفته شنبه هم دوباره باید برم سونو کنه