يكم سركه سفيد و جوش شيرين بريز تو مخزن لباسشويي و بدون لباس بذار كار كنه
تميزززز تميز ميكنه لباسشوييت😉
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
ماشین لباسشویی ال جی با بازده بالا و موتور قدرتمند خود همگام با مصرف بهینه انرژی به خوبی پاسخگوی نیازهای شما هستند. قابلیتهای پیشرفته ماشین لباسشوییها و فناوریهای بکار رفته در آنها، از جمله سیستم گردش مستقیم موتوررا بررسی نمایید. نمایندگیماشینلباسشوییالجی در خدمت شما هستیم.
اگر شما در منزل یا محل کار خود نیاز به تعمیر کار ماشین لباسشویی و نصب و سرویس و تعمیرات ماشین لباسشویی دارید که دچار مشکل و خرابی شده است، نگران نباشید.
فقط کافی است با شماره تلفن های تعمیرگاه کاراسان به صورت شبانه روزی تماس بگیرید تا نزدیکترین تعمیرکار ماشین لباسشویی به محل شما اعزام شود.