2777
2789
عنوان

كيا مث منن

74 بازدید | 13 پست

بچه ها من تو حالت عادي هميشه بيرون كه ميرم با ارايشم ،هيچوقت بدون ارايش نميتونم بيرون برم ،يكي دو ماه پيش مراسم ختم داشتيم ،اصلا ارايش نداشتم ،جز يه ضدافتاب،بهدها شنيدم پشت سرم گفتن كه چقدر بي رنگ و رو شده،خيلي از خودم بدم مياد كه انقدر به ارايش وابسته شدم 🙁😑شمام اين مشكلو دارين؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلا هرجا میرفتم ارایش میکردم در حد معمولی

از وقتی باردار شدم گذاشتم کنار

ولی خودم بخودم میگم بی رنگ و رو شدم حتی امروز دایی هم میگفت لاغر شدی، درحالی که لاغر نشدم، صورت بی ارایش ادمو افسرده نشون میده ولی چه کنم، بچه چار ماهه ام نمیذاره

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
منم قبلا هرجا میرفتم ارایش میکردم در حد معمولی از وقتی باردار شدم گذاشتم کنار ولی خودم بخودم میگم ...

منم آرایش میکردم همیشه.از بعد بارداریم گذاشتم کنار.یکی دوبار فقط آرایش کردم.همه میگن بی آرایشم خوبم.ولی خودم از خودم راضی نیستم.

شوهرم خو میگه بی آرایش قشنگتری😢

Do not give up  
والا راحت شدي

۳۰ سالمه.بخدا خستم شده.

همه روزای قشنگمو به باد دادن.خب منم میخوام زندگی کنم.

هرچند الان خواهرامو اذیت میکنن و مجبورم پناه خواهرام باشم و باز اعصابم بهم میریزه.ولی حداقل دعوای زرگری اونا رو نمیبینم

Do not give up