2777
2789
عنوان

ازمایش قند بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 31 پست
نه ناشتام ۶۵ بود..یک ساعت بعداز خوردن گلوکز ۱۵۲ بود

زیاده. باید از 130 کمتر باشه

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زوده عزیزم برا شما این ازمایشا واسه ۶ماهگی ب بعده

ا خیالم راحت شد چون خواهرشوهرام میگفت باید حتمابری بهداشت تا ازمایش قند بدی وزیر نظربهداشت باشی درصورتی ک نیستم

ا خیالم راحت شد چون خواهرشوهرام میگفت باید حتمابری بهداشت تا ازمایش قند بدی وزیر نظربهداشت باشی درصو ...

زیر نظر بهداشت ک باید باشی حتما..زودتر برو اقدام کن 

نمیدونم اگه برگردیم عقب دل طوقی واسه کی پر میزنه..
ا خیالم راحت شد چون خواهرشوهرام میگفت باید حتمابری بهداشت تا ازمایش قند بدی وزیر نظربهداشت باشی درصو ...

نه نیازی نیست حتما زیر نظر بهداشت باشی فقط یه پرونده تشکیل بدی کافیه

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔
عزیزم مادر باردار باید قند ناشتا زیر 92.یک ساعته زیر 180.دو ساعته زیر 153 و 3 ساعته زیر 135 باشه. در ...

شما مطمئن هستید؟...وای کاش همینجور باشه ک شما میگید خیلی استرسشو گرفتم 

پس من بعد يك ماه اين ازمايش و دادم؟؟؟

اوایل بارداری چکاب کامل ک میدین آزمایش قند هم جزوشه..ولی دیابت بارداری رو باید از ۲۴ تا ۲۸ هفتگی انجام بدی ک ۴ بار تو یه روز باید انجامش بدی