2777
2789
عنوان

زنانه -همسرانه

3016 بازدید | 113 پست

دوست خوبم

🔴وظیفه اصلی یک خانم وقتی ازدواج می کنه و میشه یک همسر !

❌نه خوب بچه داریه

❌ نه خانه داری

❌ نه پول دراوردن و

❌ نه خیلی چیزای دیگه که ما فکر می کنیم !

✅✅✅بلکه خوب همسرداریه!

😁نمیگم بقیش بده و نباشه ولی وظیفه تو نيست 😊

🤔بلد نیستی؟

😳یاد بگیر !

😡❌❌افسردگی ،❌تنبلی ،❌بی حوصلگی، ❌بی حسی،❌غرور ،❌خجالت و خیلی چیزای دیگه رو باید بزاری کنار .

😊🙈همسر شدن فقط عشق بازی و بوسه و ...نیست!

✅👍همسر شدن

📢 سیاست می خواد

📢 تعقل می خواد

📢 تفکر می خواد

📢زبون می خواد

📢نشاط می خواد

📢 تحمل می خواد

و خیلی چیزای دیگه !...

👍👍👍و واسه یک بانو اینا اصلا کار سختی نیست.

✅خدا همه اینها رو تو درون همه زنهای عالم گذاشته این خود خانومه که باید استعداد 💪نهفته اش رو بیدار کنه.😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

❌مادربزرگم همیشه میگفت👇

🔵هر وقت خواستی نمک تو غذا بریزی

پشتتو بکن به شوهرت تا نبینه چقدر ریختی.

👈یعنی ( هر چیزی رو به شوهرت نگو)

🔵دستی رو که نمیتونی گاز بگیری ببوسش.

یعنی👈  وقتی کسی آزارت داد و زورت بهش نرسيد بجای جنگ و دعوا با خوبی و سیاست باهاش رفتار کن.

تا جایی که میشه نشون ندید که از نبودن همسرتون اذیت می‌شید: بزرگترین اشتباهی که اکثر خانم‌ها مرتکب می‌شن اینه که مدام شکایت میکنن که چرا فلان روز زنگ نزدی؟چرا کم اس ام اس میدی؟چرا سرت گرمه کار و دوستات میشه منو یادت میره و و و...

این کارا فقط شوشو رو دورتر میکنه. بذارید به کاراش برسه شما هم که سرتون گرمه کاراتونه .خودش دلش تنگ میشه و جذبتون میشه

بذارید فکر کنه محدودش نکردید .

بالاخره تاپیک مفیدم دیدیم😀

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

👈از هر 10 خانومی که میاد؛ 9 نفر دچار غمباد* و بغض ِ درونی هستند و اگر کمی سربه‌سرشون بذاری چشم‌هاشون پر از اشک می‌شه.

👈از هر 10 خانومی که میاد؛ 7 نفر عصبانی هستند و آماده‌ی پرخاشگری.

👈از هر 10 خانومی که میاد؛ 5 نفر عفونت ِ ناحیه لگنی دارند.

👈از هر 10 خانومی که میاد؛ 3 نفر کیست ِ تخمدان، رحم یا سینه دارند.

❌غمباد

👈غم‌هایی که روی هم انباشته می شن، بادی در بدن بوجود میارن که از نظر طب چینی می‌تونه چرخه‌ی انرژی ِ بدن رو مختل کنه و روی عملکرد دستگاه گوارش اثر بذاره. این‌همه قرص و داروی شیمیایی می‌خورن و در نهایت جوابی که باید رو نمی‌گیرن.

❌حرفم با پدرها، برادرها، همسرها نیست که چرا با سهل‌انگاری به این امر دامن می‌زنند. روی سخنم با خود ِ خانم‌هاست. که چرا همیشه منتظر هستن یکی از راه برسه بغض‌شون رو بشکنه و اشک‌هاشون رو پاک کنه و بهشون دلداری بده؟

🔵گریه کنید.. گریه کردن خیلی خوبه امّا، منتظر کسی نباشید..پدر مادر، خواهر و برادر، دوست، همسر ... یه روز هستن دو روز نیستن. خودتون از پس ِ خودتون بر بیاید. بلد باشید بغض‌ها رو بشکنید و عصبانیت‌ها رو تخلیه کنید. قلق ِ خوب‌کردن ِ حال ِ خودتون رو یاد بگیرید، وقت صرف‌ش کنید، آزمون و خطا کنید.

❌ توروخدا... یکم به سلامتی ِ جسم و روح و روان‌تون بیشتر اهمیت بدید چون 💕زن یعنی زندگی! زن اگر حالش خوب باشه یک زندگی حالش خوبه

❌" هر مشکلی هست، اگر حرص بخوری درست می‌شه؟ یه مویرگ توی سرت پاره شه کارت رو می‌سازه، اون وقت باید وبال گردن این ُ اون باشی تا آخر عمر ... اگر بغض داری گریه کن.. وقتی خالی شدی؛ بخند.. بخند تا خداوند رحمت‌ش رو سرازیر کنه.

حواست باشه🌸 زن یعنی زندگی🌸

صحبت های یه روانشناس با زنان .

❌مادربزرگم همیشه میگفت👇 🔵هر وقت خواستی نمک تو غذا بریزی پشتتو بکن به شوهرت تا نبینه چقدر ریخت ...

چرا همه چیو نباید گفت؟ مگه غریبست 😞 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

یکی از چیزایی که زنانگی تونو به مردتون ثابت میکنه رسیدگی به خودتون و بدنتونه.

به دست و پاتون مرطوب کننده بزنین. هیچ وقت نذارین لباتون خشک و ترک ترک باشه.

ماسکای مختلف مثل خیار و سیب زمینی رو امتحان کنین.

گاهی با بخار اب پاکسازی کنین.

و تو خونه سرمه به چشمتون بزنین و ترکیب عسل و روغن زیتون به لبتون 😍

که سالم و طبیعی زیباترین باشین😍

ما معمولا چیزهایی که همسرمون ازمون دریغ میکنه را هیچوقت فراموش نمی کنیم و به خوبی یادمون میاد.

ولی شده تا حالا از چیزی که بهتون داده و شما ازش قدردانی نکردید یادتون بیاد.

با خودتون میگید وظیفش بوده!

«زنمه و وظیفشه خونه را تمیز کنه»

«شوهرمه و وظیفشه که خرجی خونه رو بده»

«تولدم بوده و حالا شق القمر نکرده که کادو خریده»

حتی اگر همه چیزهایی که شما میگید درست باشه که نیست،باز هم قدردانی

✅رابطه شما را با همسرتون بهتر میکنه.

✅سلامت روان خودتون را بالا نگه میداره و اصلا

✅حال و هوای زندگیتون رنگ و بوی دیگه ای به خودش میگیره.

دیگه ازسن ماگذشته
ای بابا دیگه زشته ما لباس خواب بپوشیم
ای بابا کدوم عزیزم وعشقم و... جلو بچه ها زشته
خودش میدونه دوسش دارم
میدونه درگیرمما بوس و بغلارو دادیم تموم شده

اشتباه نکنید!
 یک زندگی زناشویی همیشه مثل یک گلدون گل  به  نگهداری نیاز داره