2777
2789
عنوان

خانوما متاهل

230 بازدید | 20 پست

سلام 

خانوما من شنیدم یه اسپری هایی هستش که باعث میشه سینه خانوما سفت و سر بالا باشه و افتادگی نداشته باشه 

میشه یه مارک خوب و به صرفه رو معرفی کنید 

خدایا اگر میشد جز برکت   حرکتهم از خودت بود ممنونت میشدم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه پیدا کردی لایک‌کن منم بیام ببینم

شماهم اومدی خوندی واقعا بود منو لایک کن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

والا من شوهرم داروخانه کار میکنه همچین چیزی نشنیدم

یه سوال میکنم ازش🤔🤔🤔🤔🤔

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

من تاحالا نشنیدم ولی خودم اب خیار سینه مو کمی سفت کردم کوچیک که هست ولی شل وافتاده نیست اگه به مدت طولانی ادامه میدادم شایدکامل نتیجه میگرفتم.

🌹پسر گلم همه جا باتوبهشته🌹

مقداری روغن زیتون را بر روی کف دست خود  بمالید تا گرم شود سپس با کف دست با حرکات رو به بالا 15 دقیقه ماساژ دهید تا جریان خون ا فزایش پیدا کند و سلولها ترمیم یابد این کار 4-5 بار در هفته انجام دهید

همچنین می توانید بجای روغن زیتون از روغن  بادام، ، آوکادو یا روغن جوجوبا  استفاده کنید.