بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ایرادی نداره خب واقعا هم زیبا میکنه اما دنیا هنوز جای پیشرفت داره عمل بینی و ژل واسه هرجایی ریسکا ...
دقیقا همینطوره ،،،دکتر گونه منو بار اول چهار و هشتصد گرفت و گفت شش ماه دیگه باید تکرار کنی.. یعنی تا فیکس بشه حدود دوازده تومن طبق حرف دکتر ،،برام هزینه داره
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
عاقا شما ک پسری جواب سواله منو بده، خدایی اونایی ک ژل لب و گونه میذارن برا شما پسرا جذاب تر از دخدرا ...
پسرا که همشون عین هم نیستن اما من ساده و طبیعی میپسندم . بعدم اینکه با عملای ژل و بینی و .. مخالف نیستم اما ریسک داره و اینکه خرج کردن فقط توی مرحله اول نیست مدام باید تا اخر عمر پول ترمیم بدی من هم واسه همین مخالفم با عمل .. توی مشکلات و بحران های اقتصادی امروزه کی میتونه از خرج اینجور چیزا بر میاد اونم تا اخر عمر .. بعدم اینکه اگر ریسکشو پذیرفتید و حاضرید همش تا اخر عمر واسش خرج کنید بهتره به صورت متعادل باشه .. اگر واقعا ایرادی در خودتون میبینید و یا به نظر خودتون زشتید عمل کنید و بعد از عمل خودتون رو دوست داشته باشید یعنی خیلیا بعد از عمل خوده واقعیشون میشن حالا یگ سریام که کلا اعتماد به نفس ندارن .. و اینکه من به کل با اونایی که بیش از حد تزریق میکنن یا عمل میکنن مخالفم واقعا نمیدونم چرا فکر میکنن خوشگل میشن !! اینا همش واسه اینه که پول زیادی مونده رو دستشون .. و نمیدونن تمام اینا بعدن میوفته و صورتشون زشت میشه
واقعا؟؟خوبه که جذب نمیشه. من تو پروسه لاغریم. میخوام به وزن نرمال رسیدم صورتم چربی بزنم. صورتم لاغرت ...
مامان من دوساله چربی زده ب صورتش عالیه
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟