2777
2789

من میخواستم برم دانشکده فنی حرفه ای باید چجوری ثبت نامش رو انجام بدم الان رفتم سایت سازمان سنجش اصلا نمیشه ینی مهلتش تموم شده؟باید چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه منظورت علمی کاربردیه هنوز اطلاعیه ها برای سال قبلهفنی و حرفه ای کاردانی و کارشناسی الان بازن

فنی و حرفه ای کاردانی میخواممم برم با شرط معدل از کجا باید ثبت نام رو انجام بدم وای خیلی استرس داشتم فک کردم مهلتش تموم شده

مهلت ثبت نام دانشگاه ملی مهارت تمام شده ولی دانشگاه علمی کاربردی هنوز  ثبت نامش شروع نشده. 

البته احتمال داره نزدیک های مهر یا وسط های مهر  تکمیل ظرفیت برای دانشگاه ملی مهارت بزارن.  بعضی رشته ها بدون آزمون هستند و بر اساس سوابق تحصیلی اند  ولی خب ثبت نام رو باید انجام بدی  شما وسطهای مهر گوش بزنگ باش

این نیز بگذرد .....
فنی و حرفه ای کاردانی میخواممم برم با شرط معدل از کجا باید ثبت نام رو انجام بدم وای خیلی استرس داشتم ...

کاردانی فنی سازمان سنجش اطلاعیه جدید دادن تمدید شده بازم خودت یه چک بکن شاید من اشتباه متوجه شدم

مهلت ثبت نام دانشگاه ملی مهارت تمام شده ولی دانشگاه علمی کاربردی هنوز ثبت نامش شروع نشده. البته احت ...

پيرو اطلاعيه منتشر شده در درگاه اطلاع رسانی این سازمان در تاریخ 1404/06/03، به اطلاع متقاضيان ثبت‌نام در رشته‌هايي كه پذیرش آنها در دوره‌هاي‌ كارداني ویژه دانشگاه ملی مهارت و موسسات آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی سال 1404 صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي «معدل كل دیپلم» صورت مي‌گيرد، مي‌رساند به منظور فراهم نمودن تسهيلات بيشتر و مساعدت براي آن دسته از متقاضیانی كه براي ثبت نام و انتخاب رشته اقدام ننموده‌اند، ترتيبي اتخاذ شده كه بتوانند تا پايان روز دوشنبه به تاریخ 1404/06/10نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام نمايند.  

ضرورت دارد متقاضیان در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقيق دفترچه راهنماي ثبت نام و اطلاعيه منتشر شده به تاريخ 1404/04/16و همچنين اصلاحات مندرج در اطلاعيه هاي به تاريخ 1404/04/25 و 1404/06/03، به درگاه اطلاع‌رساني اين سازمان مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و انتخاب كدرشته‌محل‌هاي مورد علاقه خود اقدام نمايند. 

همچنين آن دسته از متقاضياني كه قبلاً نسبت به ثبت‌نام و انتخاب كدرشته‌محل‌هاي تحصيلي اقدام کرده‌اند، مي‌توانند در صورت تمايل تا تاريخ 1404/06/10، نسبت به مشاهده يا ويرايش كدرشته‌محل‌هاي انتخابي خود اقدام کنند.

این نیز بگذرد .....