2777
2789
عنوان

پسر دایی شوهرم

3165 بازدید | 82 پست

یه مرتبه یادم افتاد باز اعصابم بهم ریخت 

یه روز شوهرم رفته بود خونه عمه اش گوشیش هونه موند پسر دایی اش هی پیام میداد بهش که چک میخوام برا تولد خانمم منم تو عالم خواب بیداری بودم بهش اس داد اقا میلاد حمید خونه عمه است چک نداریم فردا میرم بانک چک میگیرم بهت میدم .خلاصه فرداش زنگش زدم غذر خواهی که من تو عالم خواب وبیداری بودم چشم امروز عصر بانک بازه میرم درخواست میدم میگیرم بهتون میدم خلاصه اسرار که بیام دنبالت ببرمت ماهم گفتیم فامیله بیاد .زنگ شوهرم زدم که میلاد اینجوری میگه گفت باشه برو کارش راه بنداز 

عصر شد امد دنبالم رفتیم کارشو انجام دادم بعد موقع برگشت به خونه پسردایی اش به زبون بی زبونی میگه بیا باهام دوست شو 

حالا قیافه من 😨😬😠 منم گفتم شما مثل برادر منی خجالت بکش  واون هی اصرار اصرار و ول کن نبود گفتم میخوام برم خونه لطفا منو پیاده کن گوش نداد اورد دم خونه رسوند بعد هی زنگ  زنگ 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه

وا چه وقیح😑

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که ببخشید به حمید (شوهرم )نگو من منظوری نداشتم .من فورن زنگ خواهرم زدم گفتم اونا هم گفتن اگه سکوت کنی میگن اها اینکار بوده زنگ خاله اش بزن ----خاله که میگم میشه دختر عمه شوهرم که بهش میگیم عمه که مادر میلاد پسر دایی اش  هم باز میشه دختر عمه شوهرم -خلاصه زنگ عمه زدم گفتم اونم گفت عمه اول به شوهرت بگو  بعد زنگم بزن 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه