2777
2789

من دوماهه استفاده میکنم ولی فعلا باردار نیستم...سیزدهم های سیکلم دو بارش هم دو خط پررنگ شد...دیگه امید به خدا...

مکس چهارده فک کنم خوب باشه..البته دفعه دوم همسرم گرفت که مدیکور بود..

وَ إِنْ يَكادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم عزیزم

خواهش..تو اقدامی؟

وَ إِنْ يَكادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ   
اره عزیزم 3 ماه

ان شاءالله این ماه نتیجه بگیری و مامان بشی...همه ی کسایی که منتظر مادر شدن هستن ان شاءالله دامنشون سبز بشه..منم منتظرم!

مرسی عزیزم انشالله توم ی نی نی سالم  خوشگل بیاد تو دلت... شما چن وقت اقدامی؟

ان شاءالله..من دوماهه...هشتم موعدمه..و امیدی ندارم