2777
2789

منم اعتقادمو از دست دادم،وقتی اینهمه ادم محتاج میبینم وقای اینهمه ادم ظالم میبینم وقتی میبینم اینهمه هرروز تو زندگیم به من ظلم میشخ تحقیر میشم و هیچ اتفاقی واسه اون ظالم نمیفته واقعا نآمید میشم،اونایی ک هی خم و راست میشن و ادعای نماز خوندن دارن همونایی ک جیبشون پر از پوله همونایی هستن ک بدترین ادمای زندگی.من بودن .من نماز نمیخونن ب حجاب اعتقادی ندارم ولی نمیزترم کسی از دیدن بدنم لذت ببره یعنی رعایت میکنم.دل کسیو نمیشکنم اگه تو کیفم ی هزاری باشه ب ی محتاج همونم.کمک میکنم ولی صد حیف خدا منو نمیبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اعتقادمو از دست دادم،وقتی اینهمه ادم محتاج میبینم وقای اینهمه ادم ظالم میبینم وقتی میبینم اینهمه ...

اره منم خیلی وقتا بهش فکر میکنم

اخیرن یه خاستگار داشتم کلن ب هیچی اعتقاد نداشت همینارم میگف

تَو ٢١ سالگي دختري بودم بسيار تميز و بي شيله پيله  سرم به كار خودم از ٨ سالگي به انتخاب خودم چ ...

بعداون ماجرا دیگه خوشبخت  وخوشحال نشدین؟

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
ادمی ک دل کسیو نشکنه ادمی ک ب محتاج کمک کنه ادم خوبیه نه اونی ک فقط نماز بخونه و پول انبار کنه....

دوست عزیز، منم مثل شمام ... دنبال راه درست میگردم

ولی کسایی ک ظاهرا نماز میخونن و پول انبار میکنن، دید مردم رو نسبت به دین و خدا عوض کردن

خدا خیلی فراتر از این حرفاس.

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

باور کن من همین الانم خیلی از خدای بالای سرم میترسم ب خاطر ترسم نیست واقعا علاقه دارم ب خدای خودم ول ...

خدا خیلی مهربونه،

نماز هم نباید از ترس خدا خونده بشه، نماز نشانه ی بندگی ماست.

نماز اگه از روی عشق خونده بشه، خیلی زیباست

و خیلی از درها رو برای ادم وا میکنه

کافیه فقط کمی فک کنیم، بدونیم چ حقیقتی درش هست.

من الان دقیقا تو وضعیم که گیج و منگ تو حکمت خدا موندم....از بچگی هر چی یادم میاد امید و آرزوم همه برعکس شد.‌‌همش هم با خودم میگفتم حتما حکمتی هست درست میشه..‌ولی درست نشد فقط مشکل و ناراحتیم از شکلی به شکه دیگه تبدیل شد الان که ۲۸ سالمه....تو وضعیته دل شکستگی و ناامیدیم...

خدا خیلی مهربونه، نماز هم نباید از ترس خدا خونده بشه، نماز نشانه ی بندگی ماست. نماز اگه از روی عشق ...

درسته ولی دید من عوض شده اینقد بدی دیدم.ک میگم.من کار اونا رو نمیکنم.تا وقتی اینا نماز بخونن و منو نصیحت ب نماز خوندن کنن من ممیخونم بلاخره باید از خدای خودم.ی جواب بگیرم.واسشون خدا کنه هیچ کس شرایط منو تجربه نکنه

درسته ولی دید من عوض شده اینقد بدی دیدم.ک میگم.من کار اونا رو نمیکنم.تا وقتی اینا نماز بخونن و منو ن ...

منم مجردم، منم بیکارم، منم خیلی مشکلات و محدودیت ها دارم، ک تو فکرشو نمیکنی

همه ی ادمای مومن بد نیستن، متاسفانه ما فقط بدها رو میبینیم.

بعداون ماجرا دیگه خوشبخت  وخوشحال نشدین؟

چرا اتفاقا با يه اقايي كه دقيقا مثل خودم ضربه اعتقاداتش رو خورده بود آشنا شدم و ازدواج مرديم و الان خيلي هم راضيم

مشكل همه داريم و دعوا همه جا هست ولي خدا رو شمر ميكنم

به بزرگي خدا شك ندارم

ولي دين و إيمان و ... رو تَو اون چيزايي كه يادم داده بودن نيافتم

شوهرم از اونايي بود كه سر نماز غش كنه و يسره كتاب قرانش دستش بوده 

ولي من اون موقع هاش و نديدم

الان ولي مرديه كه ازارش به مورچه نميرسه 

مشروب لُب نميزنه 

نه از روي اعتقاد بلكه با دليل و منطق و شعور