shadab207 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1850 عنوان خواب رفتن دست چپ 1680 بازدید | 8 پست سلام به همهبچه ها جدیدا یه چند روزه صبحها که از خواب بیدار میشم دست چپم شروع به مور مور شدن میکنه و بعدش هم خواب !اولش جدی نگرفتم گفتم شاید زیر مونده باشهولی تکرارش داره نگرانم میکنهکسی این تجربه رو داشته ** حسبنا الله و نعم الوکیل ** ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم ** بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا 1397/05/31 | 09:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرجوون عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 1502 من تو دوران بارداری این جوری شدم البته هر دو تا دستم بود بعد از زایمان کم کم داره بهتر میشه خواهرای گلم برای خونه خریدنم یه صلوات مهمونم می کنید
shadab207 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1850 من تو دوران بارداری این جوری شدم البته هر دو تا دستم بود بعد از زایمان کم کم داره بهتر میشه ببخشید ماه چندم بارداری ** حسبنا الله و نعم الوکیل ** ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم ** بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
مادرجوون عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 1502 از ماه چهارم خواهرای گلم برای خونه خریدنم یه صلوات مهمونم می کنید
ateeeeefeeeeeehhhhhh عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 5390 منم همین جوری ام بعضی وقتا حس میکنم چون چاق شدم اینجوری شدهچند سالتهکلا خواب رفتن دست چیز خوبی نیست یکی از علائم سکته اس
shadab207 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1850 منم همین جوری ام بعضی وقتا حس میکنم چون چاق شدم اینجوری شده چند سالته کلا خواب رفتن دست چیز خوبی ن ... ۳۲اره تو نت زدم خوب نبود.. اما مورد سکته رو ندیدم ** حسبنا الله و نعم الوکیل ** ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم ** بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
ateeeeefeeeeeehhhhhh عضویت: 1396/05/17 تعداد پست: 5390 ۳۲ اره تو نت زدم خوب نبود.. اما مورد سکته رو ندیدم چرا یکی از علائمش همینه مامان منم همینجوری شده بودرفت دکتر از دستش نمیدونم چی گرفتن هنوز جوابشو ب دکتر نشون نداده ولی همون ک جوابشو داده گفته فک کنم عصب های دستت ضعیفه انگار ک اینجور شدهاگه دیدی ادامه داره جدیش بگیر
تمتام عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 240 منم خیلی ساله کلا دست و آرنج و بازوم همین طوریه گاهی وقتا موقع خواب اذیتم میکنه محکم فشارش میدم و با مشت میزنم یکم آروم میشم کلا نمیدونم چرا و کی اینطوری میشم و همیشه درگیرشم🤕😓 خدایا خودت مواظب فرزندانم باش
shadab207 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/25 تعداد پست: 1850 منم خیلی ساله کلا دست و آرنج و بازوم همین طوریه گاهی وقتا موقع خواب اذیتم میکنه محکم فشارش میدم و با ... عزیزم انشالا که چیزی نیست اما نزار زمان زیادتری بگذرهزودتر برو دکتر دست منم ول کن نیست جدیدا هر روز صبح خواب میرهاما هنوز پیگیری نکردم ** حسبنا الله و نعم الوکیل ** ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم ** بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا