2777
2789
عنوان

خواب رفتن دست چپ

1671 بازدید | 8 پست

سلام به همه

بچه ها جدیدا یه چند روزه صبحها که از خواب بیدار میشم دست چپم شروع به مور مور شدن میکنه و بعدش هم خواب !

اولش جدی نگرفتم گفتم شاید زیر مونده باشه

ولی تکرارش داره نگرانم میکنه

کسی این تجربه رو داشته

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
من تو دوران بارداری این جوری شدم البته هر دو تا دستم بود بعد از زایمان کم کم داره بهتر میشه

ببخشید ماه چندم بارداری

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین جوری ام بعضی وقتا حس میکنم چون چاق شدم اینجوری شده چند سالته کلا خواب رفتن دست چیز خوبی ن ...

۳۲

اره تو نت زدم‌ خوب نبود.. اما مورد سکته رو ندیدم

۳۲ اره تو نت زدم‌ خوب نبود.. اما مورد سکته رو ندیدم

چرا یکی از علائمش همینه مامان منم همینجوری شده بود

رفت دکتر از دستش نمیدونم چی گرفتن هنوز جوابشو ب دکتر نشون نداده ولی همون ک جوابشو داده گفته فک کنم عصب های دستت ضعیفه انگار ک اینجور شده

اگه دیدی ادامه داره جدیش بگیر

منم خیلی ساله کلا دست و آرنج و بازوم همین طوریه گاهی وقتا موقع خواب اذیتم میکنه محکم فشارش میدم و با مشت میزنم یکم آروم میشم کلا نمیدونم چرا و کی اینطوری میشم و همیشه درگیرشم🤕😓

خدایا خودت مواظب فرزندانم باش
منم خیلی ساله کلا دست و آرنج و بازوم همین طوریه گاهی وقتا موقع خواب اذیتم میکنه محکم فشارش میدم و با ...

عزیزم انشالا که چیزی نیست اما نزار زمان زیادتری بگذره

زودتر برو دکتر 

دست منم ول کن نیست جدیدا هر روز صبح خواب میره

اما هنوز پیگیری نکردم