2777
2789

بعدازکلی سال دوری و علاقه باسختی راضی کردن خانواده ها ازدواج کردیم چقدطول کشیدتا درسمونو تموم کردیم شوهرم سربازی  رفت کارپیداکردیم حالا که داشتیم میگفتیم غول مرحله اخرو کشتیم بزاریم بچه دارشیم بعدازسه سال.متوجه شدیم شوهرم آزواسپرمیه .خیلی سخته حتی اگه بگبن نگران نباش درمان داره همین صبری که افتاده وسط تک تک لحظات زندگیمون وانگارقرارنیست نفس راحت بکشیم.شوهرم ازوقتی جواب ازمایشوگرفته همش تو خودشه حرف نمیزنه غذانمیخوره حتی اصلاحم نمیکنه به منم نمیگه تا سبک شه چیکارکنم خدایا کسی نیست خودمو اروم کنه ...میشه ازتجربتون درمواجه بااینجور اتفاقا بگید؟به نظرتون باهمسرم چطوربرخوردکنم که باهام صحبت کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این موضوع رم اصلا بروش نیار رگو اگه من بودم توچطور باهام برخورد میکردی چیزی ازحست بهم کم میشد؟نه.بدون ک منم همینطورم

همه یه مشکلایی توزندگی دارن اینم حل میشه و روحیت سعی کن‌شادباشه پیشش

یکم شاید الان به تنهایی احتیاج داره مردا شوکه شن نمیتونن حرف بزنن

خیلی داغون میشن فقط همراهی شما خیلی مهمه.دلسوزی بیش از حدم نکت بیشتر ناراحت میشن.امضامم بخون انشالله ب حق این روز خوب میشه.

فقط 17 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

به روی خودت نیار.

نسبت به بچه ها. عکساشون. توو فامیل و ... هیچ واکنشی نشون نده.

هر چند وقت یه بار یاد آوری کن که با وجود شوهرت چقدر خوشبختی و احساس نیاز به بچه در زندگیت نداری. 

( استارتر چرت گفتم. خیلی سخته. با بند بند وجودم دو سال تمام همه ی دردتو درک کردم. با این تفاوت که من و همسرم هیچ مشکلی نداشتیم و این بیشتر آزارمون می داد)

ان شالله مشکلتون به زودی حل بشه و بو و وجود بچه تون خونتون رو پر کنه.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

عزيزم شنيدم تو بدترين حالت مشكلات ناباروري مردها يه عملي روي بيضه انجام ميشه و از داخل اون چندتا اسپرم برميدارن و با تخمك شما لقاح ميدن مثل اي وي اف يا ميكرو خيليا جواب گرفتن اينجوري.

خداياشكرت....❤️ 
میشه بکی آزو اسپرم چیه ؟؟  درمان نداره یعنی ؟؟

ازوتسپرم فک کنم ینی تعداد اسپرم مرد صفره از هر پنج مرد نابارور یک نفر این مشکلو داره.سه تا علت داره که دو علتش قابل درمانه و یکیش معمولا سخت درمان میشه.اما بازم امکان درمان داره

استارتر پس ناامیدنباش و به شوهرتم امید بده تازه جدا ازعلم دکترا معجزه ی خدارو فراموش نکن با امیدازش بخوای بهت میده همه چی