2777
2789
عنوان

موهام کلن سوخت

1232 بازدید | 17 پست

چند روز پیش سه بار دکلره کردم رنگ کنفی نسکافه ای قشنگ شد موهامگ خدای اصلا نسوخت تا اینکه بعدش کراتین کردم باورتون نمیشه موهام کلن داغون شد شد ادامس شد خودمو اینجور دیدم شوکه شدم داشتم روانی میشدم ۱تومن خرج کرده بودم منت شوهرم سرم بود منت خیلی بده...امروز ب ارایشگرم گفت گفت متاسفم و ی مشت اراجیف پاشدم رفتم مرکز بهداشت درخواست شکایت دادم پولمو فردا قراره بیاره پس بده موهامم امشب کوتاه کردم مدل پسرونه کوتاه کوتاه یکم بهترشد ولی زشت شدم موهام بلند بود رو کمر چقد زحمت کشیدم چقد روغن ارگان زدم اخرش همش رفت وقتی داشت قیچی میکرد می افتاد زمین فقط گریه میکردم خواهش میکنم هیچوقت کراتین نکنید عاجزانه این تجربه منه کراتین ینی مرگ مو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد دکلره نباید کراتین کرد مگه نمیدونستی

بعد دکلره حتی سشوار نزدیک مو نباید گرفت 

اتو رو خیلی داغ نباید کرد

آخه چرا رفتی کراتینه کردی حتی آرایشگره بهت نگف نکن؟!

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘
بعد دکلره نباید کراتین کرد مگه نمیدونستی بعد دکلره حتی سشوار نزدیک مو نباید گرفت  اتو رو خیلی ...

ن نگفت با بی رحمی تموم موهامو با سشوار داغ میکرد 

ن نگفت با بی رحمی تموم موهامو با سشوار داغ میکرد 

حتی خودت تاحالا نشنیده بودی ؟یا بهت تضمین کرده که موهات نسوزه

منم موهام دکلره س خواهرشوهرم که سالن داره نذاشت کراتینه کنم حتی دیدم یه شاگرداش میگف موقع سشوار کشیدن موهای مشتری اگه دکلره بود سشوار خیلی داغ نکنید و نزدیک مو نکنید...

حالا گذشته عزیزم حرص نخور سلامتی تو ازدست میدی باحرص وجوش همین جا یه تاپیک هست به اسم محلول جادویی پرپشتی مو من خوندم خیلی ها نتیجه دیده بودن ازش و عکس موهاشونو گذاشته بودن برو اون تاپیک رو بخون واگه صلاح دونستی انجام بده ان شاالله دوباره موهات بلندمیشه..

مو کوتاهم قشنگی خودشو داره ناراحت نباش دیگه فقط پیگیری کن پولتو پس بگیر

خدایا عاشقتم که انقد خوبی😘