2777
2789
عنوان

جواب خیانت با وجود بچه ۵ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 42 پست
یکتا جان اگه دوران مجردی پاک بوده اگه پنج سال باهم بودین پس چرا این کارا رو کرد؟از کجا شروع شد؟شاید ...

میدونید اینا چند تا داداشن.میرن با هم سفر مجردی.دو تاشون ازدواج نکردن که رفت و آمد با این دوتا باعث شد رو شوهر من اثر بذاره رفتاراش دقیقا شد شبیه مثل پسرای مجرد.پولدار شد ماشین گرون خریدن و زندگی من رو نابود کردن.حالا این داداشای مجرد زن گرفتن و زناشونو انقدر دوست دارن.این وسط زندگی من متلاشی شد هیچکسم نفهمید چه دردی کشیدم.

[QUOTE=67208125]به خدا بیخیال نبودم.هر چندبار فهمیدم به روش آوردم هر بار فهمید که حالم بده.قهر کردم ...

عزیزم میشه بدونم شما و همسرتون چند سالتونه ؟

لطفا برای رفع مشکلم و حاجت رواییم یک صلوات مهمونم می کنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید چنان رفتار میکردی که دیگه جرات خیانت به سرش نزنه قهر کردن و دوباره اشتی کردن بدتر جسارتشو زیاد ...

همش گفتم زشته آبروی شوهرمو ببرم.و آینده بچم برام مهم بود که بی سرپرست بزرگ بشه

همش گفتم زشته آبروی شوهرمو ببرم.و آینده بچم برام مهم بود که بی سرپرست بزرگ بشه

اینجوری خودتو داغون کردی و زندگیتم بی معنا شده برات ولی بازم برو مشاوره و زندگیتو جمع کن نزار شوهرت عادت کنه به هرزگی همت کن به خاطر دخترت

شوهر منم به جرات ميتونم بگم تو دوران مجردي اصلن دوست زختر نداشت چون خانوادش بهش اين اجازه رو نميدادن ولي بعد ازدواج بهم خيانت كرد بقول خودش عاشقمه دوستم داره همهچي برام فراهم ميكنه ولي اين كارا براشون لذت بخش بوده انگار 

بعد از واج هم كه ديگه احساس ازادي ميكنن

واسه چی میپرسی؟

برای اینکه گفتید تو مجردی پاک بوده خواستم ببینم چند سالتون بوده ازدواج کردین ؟اگر که براتون مهم هستش و نگفتنش راحتترین من نمیخوام اذیت بشید نگید.🙏

لطفا برای رفع مشکلم و حاجت رواییم یک صلوات مهمونم می کنید🙏

خیلی وقتا فکر خیانت به سرم میزنه که تلافی کنم ولی خیلب از بی آبرویی میترسم.بابام و داداشم یادم میان نمیتونم.نه میتونم نفرینش کنم که خودم میسوزم .نه میتونم ترکش کنم که تو این دوره زمونه بچم بی پدر مادر میشه.میدونم اگه من بخوام جدا بشیم حرفی نداره ولی بچه داغون میشه آینده.

چندبار خیانت دیدی

من ١٠ ساله ازدواج كردم تو اين مدت حسم ميگفت بهم خيانت ميكنه ولي هيچي ازش نديدم تا اينكه چند ماهه ليس دستش برام رو شد بعد كه از زبون خودش اعتراف كرد چندبن نفر بودن و اينكه اصلن بهم نگفت تا چه حد خيانت كرده خيلي معذرت خواهي كرد و غلط كردن افتاد هر چند خيلي سخت بود برام يك ماه تمام دوتا بچهام كنارم بودن من زجه ميزدم داد ميزدم كه چرا من چرا اين اتفاق برا من افتاد فعلن كه سر براه شده منم چاره ايي ندارم كه فرصت به خودم و زندگيم بدم ميدونم اگه طلاق بگيرم دو روز بعد بهترين دختر از خانواده خوب جاي منو ميگيره چون وضع مالي ما خوبه و اينكه اون بيشرف وجه خوبي بين مردم برا خودش درست كرده

برای اینکه گفتید تو مجردی پاک بوده خواستم ببینم چند سالتون بوده ازدواج کردین ؟اگر که براتون مهم هستش ...

من ۲۰ سالگی ازدواج کردم.از نوجوونی عاشق شدیم به هم.خیلی وقتا هم یاد دوران عاشقیمونو میکنه.ولی من عذاب میکشم.کجا رفت اونی که من بهش سجده میکردم.خودش میگه من هنوز همون آدمم ولی دل من دیگه درست بشو نیست.