2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم قبلش گفتم عجق وجقه برای عروسی، حالا اگر یه بچه ده ساله بود کسی زیاد نگاهش نمیکنه، ولی از د ...

دقیق نمیدونم ولی مد نظرم اینه جلوش خامه ای باشه پشتشم موهام تا کمرمه دم اسبی 

دقیق نمیدونم ولی مد نظرم اینه جلوش خامه ای باشه پشتشم موهام تا کمرمه دم اسبی 

بهر حال من این لباس را  نمی‌پسندم ولی اگر پوشیدی، خیلی آرایش نکن، مدل موهاتم ساده و اسپرت باشه بهتره

[QUOTE=67195818]بهر حال من این لباس را  نمی‌پسندم ولی اگر پوشیدی، خیلی آرایش نکن، مدل موهاتم ساده و اسپرت باشه ...[/QUOTE

زیاد اهل ارایش نیستم ارایشم همیشه دخترونه اس موهامم هایلایته 

عزیزم سنت نزدیک ب سن ازدواج هست،اگه بخوای از این تیپا بزنی راجع ب شخصیتت فکرای بد میکنن مثلا میگن جلفه ،ولی از طرز پاسخگویی معلومه متشخصی ،مردم عقلشون ب چششونه یکم لباست سنگینتر باشه بهتره البته نظر منه ،موفق باشی

مامان دو قلو ها ❤

حالا ببین اگه تو فامیلاتون دخترای همسنت اینطوری تیپ میزنن و عادیه زیاد سخت نگیر.

ولی شورتک رو بیخیال شو. 

خدایا ازت معجزه میخوام.من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه کرد.                                                     خدایا بازم ازت معجزه میخوام، من به دستان خدا خیره شدم؛ خدا معجزه....... 🙏

عزیزم چون به قصد نظر خواهی گفتی میگم. 

من اصلا مناسب نمیبینمش. بی دلیل لختیه همه جای آدم میریزه بیرون . اصلااااااا هم کاری به دین و مذهب رو فلان ندارما ! اصلا . فقط این همه برهنگی رو دلیلی براش نمی بینم ‌. اونم احتمالا تو عروسی فامیل درجه چتدم هست دیگه. چون فامیل درجه یک و دو که اصلا مناسب نیست 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))