سلام دوستان خوبین من یه سوالی داشتم من کیست تخمدان سمت راست داشتم و تنبلی تخمدان سمت چپ دارو دوفاستون بهم داد الان رفتم سونو واژینال معاینه کرد گفت یه چیزی میبینم عقب ننداختی؟؟ باردار نیستی گفتم نه گفتش بی بی چک بزن بنظرشما امکان بارداری هست؟؟ نمیدونم بزنم یانه😒شما تجربه دارید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بی بی چک نزن برو ازمایش بده سریع بفهمی منم هفته پیش دقیقا همینجور شدم شاد رفتم از دادم بعد منفی بود فهمیدن کیسته بدتر خورد تو ذوقم برو ازمایش بده انشالله بارداری
خب آز بتا بده ، منم کیست داشتم و عمل هم کردم ولی بازم هی کیست دار میشد تخمدانام ، رفتم سونو که نکنه باز کیستم بزرگ شده عمل نشم ،دکتر گفت یه چیزی شبیه ساک بارداری داری برو آز خون بتا بده ، منم رفتم دیدم مثبت بود و حامله ام الان ماه چهارم ، البته کیست هم داشتم که بعد سه ماه جذب شد ، منم واژینال رفته بودم که دید