2777
2789

روی صورت و پشت دست و بازوم لک دارم شبیه کک مک. هر کاری کردم خوب نشددن به غیر از لیزر همه راهی رو رفتم چکار کنم دیگه. نمیتونم باهاشون کنار بیام ازشون متنفرم.خسته شدم

دلم برات تنگ شده حسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه راه هوایی که امتحان کردی ویکی شاید رومن جواب داد

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

منم کک و مک دارم

دارم کترل میزنم لایه برداره

یک شب درمیون باید زده بشه

یه شب اونو میزنم یه شب کرم‌ویتامین سی

خیلی صورتم بهتر شده از بچگی کک و مک داشتم.

خیلی شفاف شده لک ها هم کم شده 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
میشه راه هوایی که امتحان کردی ویکی شاید رومن جواب داد

دکتر رفتم و کرم دستساز استفاده کردم انواع ماسکها رو گزاشتم انواع کرمهای روشن کننده و ضدلک زدم اخیرا هم یکی تو نوعروس گفت وازلین و آسپرین بزن اینم که دیگه کاملا سیاهم میکنه

دلم برات تنگ شده حسین