2777
2789

مامان من وقتی منو باردار بوده یکی از همسایه ها داشته شیرینی درست میکرده بوش میمومده اینم همش چشمش ب در ک این میدونه من باردارم برام میاره ولی نیورد البته بابام طفلی میره انواع شیرینی میخره خودش از رو کتاب اشپزی درست میکنه و مامانمم هی میگفته نه اینو نمیخام این بو اونو نمیده  کیا اینجوری بودن؟  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

مامان من 

گلابي ميخاست چون  چن هفته قبلش من توت فرنگي ميخاستم و نخريده بوده برام نگزاشتم بخره و بخوره 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا هوس خیلی چیزا میکنم مخصوصا هله هوله اما اصلا نمیخورم چون ضرر داره

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...
مامان من  گلابي ميخاست چون  چن هفته قبلش من توت فرنگي ميخاستم و نخريده بوده برام نگزاشتم ...

عجب بچه اي بودما😖😖😖😖

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
من کلا هوس خیلی چیزا میکنم مخصوصا هله هوله اما اصلا نمیخورم چون ضرر داره

ی کوچولو بخور ک هوست بره

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
جدی اگه زن حامله چیزی هوس کنه نخوره چی میشه ؟ خیلی سواله واسم 

میگن بچش سیاه میشه