2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه کمک

65 بازدید | 11 پست

اولش بگم لطفا سرزنش نکنید من کمک خواستم 

نی نی من ۲۴ روزشه ، یکسره شیر میخواد ، اوایل شیر میدادم حداقل دو ساعت راحت میخوابید ولی الان دو سه روزه حس میکنم شیرم سیرش نمیکنه ، دیگه دیشب هر کاری میکردم نمیخوابید و یکسره جیغ میزد بردمش حمام یه کم آروم شد ولی مشخص بود خوابش میاد ولی نمی تونست بخوابه همش شیر میخورد ولی گریه میکرد منم دیگه مونده بودم چیکار کنم یه کم آب با قند درست کردم بهش دادم ( هرچند خودم مخالف شدید آب قندم ) ولی نصفه شب چاره نداشتم با ولع خورد و قشنگ سه ساعت و نیم خوابید فهمیدم شیرم سیرش نکرده بوده این گریه میکرده ، حالا نمیدونم چیکار کنم شیر خشک بگیرم کمکی بهش بدم ؟ یا اگه راهی هست بگین ، صبح چایی با عسل خوردم الانم گوشت گذاشتم بپزه بلکه شیرم جون دار بشه لطفا کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو ماه وضعیت شما رو داشتم، بچه ی شما گشنه ست، چرا شیر خشکی نشه؟! اثراتی ک گشنگی رو بچت داره خیلی بدتر از شیر خشکه، شیر خشک خیلیم مقویه برا بچت ،حتما بهش بده

قدِ آغوش منی نه زیادی نه کمی  
شیرت رو بدوش ببین چقدر شیر میاد سینه هات سفت میشن؟رگ می کنه؟ اگه اره شیرت خوبه

آره سینه هام قشنگ سنگین میشن ، بعدش میخوره صدای قلپ قلپ میاد ،  سینه ام رو که در میاره پره شیره دهنش

آره سینه هام قشنگ سنگین میشن ، بعدش میخوره صدای قلپ قلپ میاد ،  سینه ام رو که در میاره پره شیره ...

خب اگه اینجوره شما شیرتون کافیه

شاید بچه ی چیز, دیگشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️