2777
2789
عنوان

سوختگی ران با چای

1461 بازدید | 15 پست

لطفا اگه کسی تجربه ای داره کمک کنه با اینکه دکتر رفتم اما میخوام زودتر خوب شم. پنج روزه که سوخته چون جای بدیه وسط ران هست میخوام خیلی زودتر هوب شه 

عسل قدرت ترميمش خيليييي زياده 

دامن بپوش عسل بزن يكسره عاليه برا سرختگي

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واس منم سوخت با سرم و پماد الفا رفتش دوهفته طول کشید تاخوب بشه جاشم که بعد یه سال کلا رفت

نوشته بود؛کسی راچنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم :ازجنگ ها برگشتم،بازخم و موی سپید و یادگرفتم صبور باشم،و به تماشا قانع

عسل نداري سفيده تخم مرغ بزن . 

از زردي جداش كن خوب هم بزن بعد بزن رو سوختگي خشك كه شذ باز يه بار ديگه روش بزن 

چند روز تكرار ميخواد . فقط زخم سرباز نباشه

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

فقط روغن زیتون . همون لحظه که پات سوخت اگه روغن زیتون میریختی روش ده دقیقه بعد انگار نه انگار اصلا پات سوخته . دقیقا اتفاق افتاده که میگم . چایی از کتری ریخته بودم گزاشتم زمین . داغ ریخت رو پای پسرم همون لحظه روغن زیتونو خالی کردم روش . سریع خوب شد 

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

پنج روز پیش بوده اخه قرار بود بریم مسافرت برای دوم و سوم همسرم مرخصی گرفته بود .حالا نمیدونم چیکار کنیم .اگه کنسلش کنیم دیگه حالا حالاها بهش مرخصی نمیدن این یه دفعه موافقت کردن .قبل از اینکه بسوزم مرخصی گرفت 

پنج روز پیش بوده اخه قرار بود بریم مسافرت برای دوم و سوم همسرم مرخصی گرفته بود .حالا نمیدونم چیکار ک ...

حالا ك اينقد فوريه يك سره عسل بزن هر شش هفت ساعت قبليو پاك كن جديد بزن از خونه هم بيرون نرو 

تا اون موقع خوب ميشه 

ولي اگه يه كمم موند گاز استريل اينا بگير روشو بپوشون و تو مسافرتت بستگي البته به جايي ك ميري يه دامن بپوش 

يه دامن نخي مشكي ساده 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
حالا ك اينقد فوريه يك سره عسل بزن هر شش هفت ساعت قبليو پاك كن جديد بزن از خونه هم بيرون نرو  ت ...

عسلم از اون عسلای کارخانه ایه از فروشگاه گرفتم بنظرت فایده داره.؟

عسلم از اون عسلای کارخانه ایه از فروشگاه گرفتم بنظرت فایده داره.؟

عسل عسله دیگه دوست عزیز مهم اینه تولیده زنبورباشه حالاچه شکرخورده باشه چه شهدگل 

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم