ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط روغن زیتون . همون لحظه که پات سوخت اگه روغن زیتون میریختی روش ده دقیقه بعد انگار نه انگار اصلا پات سوخته . دقیقا اتفاق افتاده که میگم . چایی از کتری ریخته بودم گزاشتم زمین . داغ ریخت رو پای پسرم همون لحظه روغن زیتونو خالی کردم روش . سریع خوب شد
پنج روز پیش بوده اخه قرار بود بریم مسافرت برای دوم و سوم همسرم مرخصی گرفته بود .حالا نمیدونم چیکار کنیم .اگه کنسلش کنیم دیگه حالا حالاها بهش مرخصی نمیدن این یه دفعه موافقت کردن .قبل از اینکه بسوزم مرخصی گرفت
پنج روز پیش بوده اخه قرار بود بریم مسافرت برای دوم و سوم همسرم مرخصی گرفته بود .حالا نمیدونم چیکار ک ...
حالا ك اينقد فوريه يك سره عسل بزن هر شش هفت ساعت قبليو پاك كن جديد بزن از خونه هم بيرون نرو
تا اون موقع خوب ميشه
ولي اگه يه كمم موند گاز استريل اينا بگير روشو بپوشون و تو مسافرتت بستگي البته به جايي ك ميري يه دامن بپوش
يه دامن نخي مشكي ساده
ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من میاندازی، همچون گرههای قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییدهتر شود، مجسمه زیباتر میشود.