2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم پسرمو زدم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 57 پست

بعضی وقتا تنبیه لازمه منتها از محروم کردن و قهر و دعوا شروع کنید به کتک برسه همون زدن به پشت اصولی ترینه و آسیبی به بچه نمیرسونه عذاب وجدان نداشته باش پیش اومده

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه اولی دوسال نه ماهشه دومی یکسال چهار ماهش خیلی ناراحتم بخصوص همه مهمونا میگفتن صورتت چی شده میگف ...

بخشید مامان مهربون اینجوری که شما میگین پسر بزرگتون درحالت عادی سنش به دروغ گفتن نمیرسه خصوصا اینکه صورتشو خودش عمدا زخم کرده مشکل کمی جدی تر از لجبازی وحسودی بچگانس خانومی چون

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

عذاب وجدان لعنتی ولم نمیکنه چیکار کنم لوس نشه با این ک دلم کبابه براش لوسش نکردم گفتم بزار دیگه نزنه 

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
بچه باید بفهمه تو قدرتمند و مقتدری و تو خونه تو رییسی...  البته در کنارش انقدر باید قرق در محب ...

خیلی قربون صدقش میرم ولی به جاش تنبیه هم میکنم

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
بخشید مامان مهربون اینجوری که شما میگین پسر بزرگتون درحالت عادی سنش به دروغ گفتن نمیرسه خصوصا اینکه ...

عصبانی میشه صورتشو چش چالشو میماله ب فرش گریه میکنه 

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ
والا الان انقد باهم خوبن... حتی کوچیکه ک ۶ماهشه تا بزرگه ک ۲سالشه رو میبینه با صدا میخنده.... بزرگه ...

به همه بگو  اره تو راس میگی اصلا نگو باهم خوبن هرکی میپرسه بگو مثل همه بچه های پشت همه دیگه

اما کار خودتو کن تا میتونی بهم وصلشون کن به بزرگه مسؤلیتهای کوچیک رو بده و باحرفات به کوچیکه بفهمون باید به داداشش تکیه کنه اصلا تو دعواشون نیوفت سر یه چیزی دعوا کردن بگو اگه نمیتونید بدون صدا و دعوا باهاش بازی کنید از جفتتون میگیرم

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
بچه اولی دوسال نه ماهشه دومی یکسال چهار ماهش خیلی ناراحتم بخصوص همه مهمونا میگفتن صورتت چی شده میگف ...

عزیزم وقتی کوچیک رو میزنه دیگه با مهربونی که نباید بگی محکم و با خشم بگیرش تو چشش نگاه کن و بگو اگه بزنی میری تو اتاق

وقتایی که پسر خوبیه بیار عکسا و فیلمای نوزادیشو نشونش بده بگو ببین کوچولو بودی براش توضیح بده از خاطراتتون بگو... 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
بخشید مامان مهربون اینجوری که شما میگین پسر بزرگتون درحالت عادی سنش به دروغ گفتن نمیرسه خصوصا اینکه ...

پسر منم دو سال وده ماهشه حسود ولجبازو سرتق م هس قربونش برم ولی دروغ گفتن هرچند کوچیک برای بچه عادی نیس واقعا پیگیر باش لطفا و سعی کن به جای تنبیه فیزیکی بهش بی محلی کنی من وقتی به پسرم نگاه نمیکنم زود متوجه میشه که کار بدی. کردهومیگه ببشید ماما

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍