2777
2789
چیو توضیح بدم؟ گفتم که موهام شدیدا کم پشت شده،کوتاهه ساقه موهام هم اندازه نیستن، هیچ کس نمیدونه جز ...

نترس من هیچکس نفهمید کل سرم گیسه .الان ‌پوست سرم دیده میشه تصمیم گرفتم یک هفته قبل محرم تیغ بزنم بعدشم محلول شیوانا رو .(محلول شیوانا بهم ثابت شدس).هرکسی این پستمو میخونه واسم دعا کنه که موهام بهتر بشه 

من  تونستم  در مدت ۴ماه   .۱۱کیلو کم کنم.           خواستن توانستن است 
قشنگمم ایشون احتیاج به همدردی دارن وگرنه مطمعنا خودشون دکتر رفتن احتیاجی به اینکه ما بگیم پیگیر باش ...

😘👍🏻

اکی اگه جریان همدردیه که یه چیزی بهت میگم فقط فکر نکن خواستم باهات همدردی کنم نه چون دیدم دارم میگم استارتر جان 

من چندسال پیش یه عروس با موی خیلی کوتاه پسرونه دیدم 😍😍😍😍 هنوزم فکر میکنم که شیکترین عروس بود 

چه اشکال داره متفاوت باشی ، خیلی هم شیکه 👍🏻😍❤️

ولی اگه بلند دوست داری اصلا غصه نخور برو پیش یه ارایشگر بهت راهکار میده که هم برای شب عروسیت چکار کنی و هم بعدش چکار کنی که خودت بتونی موهاتو جوری درست کنی که پر نشون بده 👍🏻

از زندگی لذت ببر و نزار هیچ چیز ، اون شب قشنگ و لحظات قشنگی که میتونی با همسرت داشته باشی رو خراب کنه. 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیو توضیح بدم؟ گفتم که موهام شدیدا کم پشت شده،کوتاهه ساقه موهام هم اندازه نیستن، هیچ کس نمیدونه جز ...

☝🏻بالاتر توضیح دادم عزیزم 

حتما بخون 

خوشبخت بشی 😘👋🏻

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
  من موهام کم پشته واسه ع وسیم کلا گیس بود. الانم که بچه شیر میدم افتضاح شده😭😭😭😭😭

خانواده همسرت چیزی نگفتن؟ من از اینکه بعدا بکوبن تو سرم میترسم

از اینکه همع جا جار بزنن

خانواده همسرت چیزی نگفتن؟ من از اینکه بعدا بکوبن تو سرم میترسم از اینکه همع جا جار بزنن

نه چی میخان بگن به کسی ربطی نداره .من همش موهام م ردونس

من  تونستم  در مدت ۴ماه   .۱۱کیلو کم کنم.           خواستن توانستن است 
☝🏻بالاتر توضیح دادم عزیزم  حتما بخون  خوشبخت بشی 😘👋🏻

مرسی دوست گلم

من میدونم راه هایی برای پرکردن هست

مشکلم سرافکندگیه، بین خانواده و آشنا

بالاخره غیر عروسی حنابندون هست و پاتختی، تازه آرایشگاه هم از اشناهاشونه

جای دیگه هم برم یکیشون همراهم میاد، آدم های خود دار و  شریفی هم نیستن

مرسی دوست گلم من میدونم راه هایی برای پرکردن هست مشکلم سرافکندگیه، بین خانواده و آشنا بالاخره غیر ...

همسرت خبر داره ؟؟ 

اگر خبر داره با اون صحبت کن و اگر اون قبولت داره دیگه دیگران برات مهم نباشن عزیزم 

برام دعا کنید دوستان، مخصوصا این روزا

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘😘😘😘

الهی به آرامشی که میخوای برسی عزیزم 

همسرت خبر داره ؟؟  اگر خبر داره با اون صحبت کن و اگر اون قبولت داره دیگه دیگران برات مهم نباشن ...

تقریبا ولی نمیدونه این موها ب درد عروسی نمیخوره

مامانش خیلی بدجنسه خیلی