2777
2789
اندازه سه نفر مو داشتم،الان همش ریخت،خصوصا وسطش

من موهام کم پشته واسه ع وسیم کلا گیس بود. الانم که بچه شیر میدم افتضاح شده😭😭😭😭😭

من  تونستم  در مدت ۴ماه   .۱۱کیلو کم کنم.           خواستن توانستن است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه خواهش کنم اگر دوست داری قشنگ توضیح بدی که چی شده ؟؟؟   اگر نه که چرا تاپیک زدی و من ...

توضیح داد که 😕گفت کم پشته و کوتاه 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
کم پشت، خصوصا وسط سرم کوتاهم هست ولی همش موخوره

پس کچلی نیست این.بله همکار مادرم کاملا بی مو بوده انقدر زیبا واسش پستیژ گذاشته بودن ک کلا کسی یک درصدم قضیه رو نفهمیده بود.ضمنا برای درمان اقدام کن.بعدها کم پشت تر نشه اقلا

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

منم کم مو هستم

به خاطر pco موهامو از دست دادم

امروز عروسی دعوت بودم

آرایشگاه اول موهامو با دستگاه ویو کرد حجم موهام چتد برابر شد بعد شنیون کرد

اصلا هم به چشم نیومد که کمپشته موهام

اگه دوست 

منم  همه  موهام  داره میریزه   افسرده  شدم  دیگه  وحشتناک  میریزه   و تار موهام  خیلی ضعیف شده   دکترم   رفتم   تار  موهای  جدید  دراومده ولی خیلی  نازکن و هنوز ریزشم  قطع  نشده  بیشترم  شده

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟

عزیزم الان نمره 4 هم نزنی بری ارایشگاه چنان خرمن مویی واست درست میکنن که نتونی جمعش کنی!غصه نداره که!بعد از عروسی هم با خیال راحت ماینوکسیدیل بزن و تقویتی استفاده کن همش دوباره درمیاد

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
عزیزم میشه خواهش کنم اگر دوست داری قشنگ توضیح بدی که چی شده ؟؟؟   اگر نه که چرا تاپیک زدی و من ...

قشنگمم ایشون احتیاج به همدردی دارن وگرنه مطمعنا خودشون دکتر رفتن احتیاجی به اینکه ما بگیم پیگیر باش نیستن. فقط خواستم علت تاپیک و بگم☺☺☺☺

توضیح داد که 😕گفت کم پشته و کوتاه 

میدونم اما اینکه چی شده و چرا اینجوری شده 

آخه اعصابم خورد میشه هی چیکه چیکه تعریف میکنن

😁

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
این اکستشن تهرانی تو نی نی سایت هم دست بردار نیست

نوچ حالا من اینجا تبلیغ میکنم   

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

چیو توضیح بدم؟

گفتم که موهام شدیدا کم پشت شده،کوتاهه ساقه موهام هم اندازه نیستن، هیچ کس نمیدونه جز خانوادم

حالا عروسیم نزدیکه و ترس افتادع جونم