2777
2789

رو هوا نسنج عزيزم رو زمين بزار اگر بازم سرش رو سمت راست كج كرد همون طرف كه سرش رو كج ميكنه بالش بزار نتونه اونطرف بزاره گردن رو. هر روز هم با روغن زيتون ماساژ بده ولي خييييليييي آروم

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه به مرور خودش هر سمتی دوست داشته باشه میخوابه بعدم الان نمیتونه گردنش سفت بگیره طبیعیه

من کیم؟من همونیم که وقتی خدا بین بنده هاش شانس پخش میکرد خواب بودم بهم نرسید😕
اصلا گردن نمیگیره؟

وقتی میگیرمش. سر پا اول یکم نگهش میداره بعد که خسته میشه کجش میکنه ولی همش یه طرفه کجش میکنه 

میتونه صافشم کنه 

حالا اگه به پهلوی چپ بخوابونم بازم فشار به همون سمته

تو نت بخونی اکثر بچه ها موقع خواب به سمت راست میخوابن.

کج کردن سرش موقع ایستادن، بخاطر شل بودن گردنشه.

ببر دکتر کلسیم بده زود گردن بگیره

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
وقتی میگیرمش. سر پا اول یکم نگهش میداره بعد که خسته میشه کجش میکنه ولی همش یه طرفه کجش میکنه  ...

اینکه طبیعیه سر بچه سنگینه هنوز عضلات گردن اونقدر قوی نیست که بتونه سر صاف نگه داره، هر چند روز مدل خوابش تغییر بده مثلا دو روز به پهلوی چپ بخوابون دو شب دیگه به راست، هم عضله گردن قوی تر میشه هم فرم سر بچه گرد میمونه