2777
2789
عنوان

مهریه بخشیدن

327 بازدید | 32 پست

سلام خانم ها شوهرم میگه مهریه ات برو محضر ببخش بعد خونه را دودونگ به نامت کنم 

من چقدر بدبختم 

میگه خودت گفتی وقتی خونه به نامم کردی مهریه ات میبخشی من این حرفا زدم ولی الان پشیمونم میگه اگه نگفته بودی نمیومدم باهات ازدواج کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اول به نامم کن من تعهد میدم اگه به نامم زدی ببخشم! 

اصلا اصلا اعتماد نکن!  من زخمشو خوردم ک میگم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

چ کاریه مهریتو نبخش .خدایی نکرده موقع جدایی خود خونه نصف میشه نصفش ب شما میرسه.نباید این حرفو اولش میزدید حالام بگو این چ حرفیه عزیزم من خونه نمیخوام منو تو نداریم تو زندگی که منم ک بخشیدم .ازت مهریه ک نمیخوام تو طول زندگیم پس از چی میترسی

عزبزم من چند روز پیش تو تلویزیزون شنیدم که زن حتی اگه مهریه اش رو ببخشه مینونه‌دوباره پس بگیره.از ی ...

واقعآ

هنوز مهریه رو نبخشیدیم ک نمیتونیم چیزیشو بگیریم وای به اونروزی ک ببخشیم😂

عزبزم من چند روز پیش تو تلویزیزون شنیدم که زن حتی اگه مهریه اش رو ببخشه مینونه‌دوباره پس بگیره.از ی ...

فک نکنما یکی از فامیلای ما پسره گولش زد مهریه ت رو ببخش اینم ساده بخشید دو روز بعدش خواهر دختره میبینه دامادشون با یه دختره دست تو دست 😑بهش خیانت میکنه الانم مهریه ش میخواد گفتن بخشیدی 

مگه میشه مهریه رو بخشید ؟؟؟؟

بگو طلاقم بده تا مهریمو ببخشم 😁😁

یکم از سیاست های زنانگی استفاده کنید . 

تمام تغییرات دنیا .جنگ ها و ... بخاطر همین سیاست های زنانه است . اون وقت ما دو دونگ خونه رو نمی تونیم به نام کنیم .😆

من اگه جات بودم همون جور ک اون بد چن سال بهت اعتماد نداره منم بهش اعتماد نمیکردمو نمیبخشیدم ،،از بد و بدتر بدو انتخاب کنی خیلی بهتره تا بدتروو،،اومدو ازت امضا گرفتو ب نامت نکرد اون وقت تکلیفت چیه ،،