2777
2789
عنوان

مهریه بخشیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 32 پست
عزبزم من چند روز پیش تو تلویزیزون شنیدم که زن حتی اگه مهریه اش رو ببخشه مینونه‌دوباره پس بگیره.از ی ...

ببخشه آره ولی تو محضرها قید می کنن وصول شده یعنی گرفت

دگ نمی نویسن بخشیده

❤خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه مهریه رو بخشید ؟؟؟؟ بگو طلاقم بده تا مهریمو ببخشم 😁😁 یکم از سیاست های زنانگی استف ...

دقیقا

درقبال مهریه بخشی از خونه و حق طلاق و اگه بچه داری حضانت

قبول نکنی ها

بعد طلاقت نمیده بیچاره میشی خدای نکرده

❤خدایا شکرت

مگر اینکه تو محضر بنویسی دو دونگ خونه تو فلان جا با متراژ ...به عنوان مهریه .ثبتم بکنی.ب همسرتم بگو من این حرفو زدم باشه بریم محضر سکمو میبخشم ب جاش اینو ذکر میکنم!

از کجا معلوم بزنه ب نامت ۴ سال دگ نگه بیا خونمونو عوض کنیم وقتی عوض کردید بزنه ب نام خودش!!!!اکن موقع میخوای چیکار کنی؟؟ولی وقتی ثبت کنی دگ مهم نیس

خانم ها من خیلی غصمه چرا شوهرم به من اعتماد نداره من که این همه قناعت کردم چقدر من سادگی کردم این حرفا زدم خیلی ناراحتم خیلی   عاشقم کور و کم عقلم کرد

وایییی......به نظر من از اونجایی که تو ازدواجای مادرم و پدروم و سایر دوستام دیدن از زمانی که ازدواج کردن هیچ وقت تو ومنی بینشون وجود نداشت و مسئله بینشون این نبود که خونه و ماشین و سایر چیزا به نام کی باشه و در اصل هر دو یکی شدن من خودم به شخصه به شدت با مهریه مخالفم چون حکم خرید و فروش زن رو داره و اگه من مهریه میخواستم فقط ۱ سکه میگفتم بخاطر یگانگی خدا ولی حالا بعضیا بینشون رسمه و من قصد توهین اصلا ندارم و لی عزیزم به شوهرت بگو اگه طرز فکرش اینجوری باشه یعنی تو رو یه وسیله میدونه که میخواد ارزون ترت کنه و طلاقت بده و خیلی ببخشید از دستت راحت شه واقعا من اگه جای تو بودم مهریه رو میبخشیدم و سریع از همچین مردی طلاق میگرفتم چون ارزش نداره باهاش زندگی کرد یعنی چی که شرط میذاره که اگه این کارو کنی من ۲ دونگ به نامت میکنم الله اکبر چه چیزا خدا به دور

خانم ها من خیلی غصمه چرا شوهرم به من اعتماد نداره من که این همه قناعت کردم چقدر من سادگی کردم این حر ...

ناراحت نباش مردا اکثرا اینجورین یه سریا ب زبون میارن یه سری تو دلشونه و حرفشو نمیگن.شما روش منو اجرا کن اگه خواستی خونه ام بگیری جای مهریه

وا.چه حرفاییه به هم میزنید

باید یکی دوسال پیش مثلا یه شب موقع خواب میگفتی اگه اشاره کنی مهرمومیبخشم

من فقط بخاطر خودت میخامت این چیزابرام بی ارزشه 

بعد که خونه دار شدیدمیگفتی هیچیشونمیخام زحمتشوتوکشیدی مال خودت

هروقتم اومد به اسمت کنه قبلش میگفتی اگه بخای مهرمومیبخشم ب جاش قبلنم گفتم مهریه مهم نیس مهم باتوبودنه

هم ب اسمت میکرد هم مهرتونمیخواس

الان خونه نقدترازمهریته ممکنه مهرتونده دوما بگوحسای کنیم دربرابرمهرم خونه بده مثلاقیمت۲دونگ خونه۱۰۰میلیونه برابر۱۰۰میلیون مهریتوببخش بقیش باشه

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.
خانم ها من خیلی غصمه چرا شوهرم به من اعتماد نداره من که این همه قناعت کردم چقدر من سادگی کردم این حر ...

مشکل سر همین سادگی زندگی کردن و بی ادعا بودن . گاهی نیاز متناسب با درامد همسرتون و موقعیت زندگی تون خواسته هاتون رو هم بگین . 

مرد هرچی هم باشه نباید کورکورانه عاشقش باشین . سیاستمندانه عاشقش باشید . 

دقیقا درقبال مهریه بخشی از خونه و حق طلاق و اگه بچه داری حضانت قبول نکنی ها بعد طلاقت نمیده بیچار ...

حضانت بچه ها 😮😮

من  با همین حضانت گاهی شوهرمو تهدید می کنم . که اذیت بشم می اندازم می رم و بچه ات مال خودت 

قبول دارم حرف خوبی نیست اما شوخی شوخی می گم هم  دلم خالی بشه هم دعوا نشه