2777
2789
عنوان

اصفهانی ها، کوتاهی موی فر

88 بازدید | 12 پست

سلام خانوم های اصفهانی

من موهام فره ی آرایشگاه خوب میخوام واسه کوتاهی، هر جا میرم بد کوتاه میکنن داغون میشه مو.

اگه مدلی هم میشناسین یا راه حلی واسه وز مو دارین بگین

ممنون

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده
موهات بلنده؟؟؟

تا شونه هامه، خیلی پایینش وز شده

خداجونم ممنونم که فرشته کوچولوتو گذاشتی توی دلم.....امیدوارم خدا فرزندی سالم صالح یار امام زمان، خوش قدم، خوش روزی، عاقبت بخیر بهم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم موهام فره هیچوقت موهوتو کوتای کوتاه نکن همون وزاشو برو درست کوتاه کن ک بیان موی فر بلندش قشن ...

آره بلندش خیلی نازه.من همش خودم وزشو میگرفتم.این دفعه گفتم ی مدل بدم بهش که سبک تر بشه پف نکنه.در حدی که بشه بستش کوتاه میکنم.

از چه شامپویی استفاده میکنی؟یا ماسک و بعد از حمام؟

آره بلندش خیلی نازه.من همش خودم وزشو میگرفتم.این دفعه گفتم ی مدل بدم بهش که سبک تر بشه پف نکنه.در حد ...

من روغن زیتون و روغن بادام تلخ و شیرین میزنم .توام بزن روغن زیتونم قبل حمام با سس مایونز قاطی کن بزن عالیه

من روغن زیتون و روغن بادام تلخ و شیرین میزنم .توام بزن روغن زیتونم قبل حمام با سس مایونز قاطی کن بزن ...

اینا رو قبل حمام میزنی؟

من بعد حمام موهام خشششششک میشه.ماسک و شامپوی اورآل میزنم تو حمام.بعدش هم کرم ابریشمی آون، اصلا انگار نه انگار

اینا رو قبل حمام میزنی؟ من بعد حمام موهام خشششششک میشه.ماسک و شامپوی اورآل میزنم تو حمام.بعدش هم کر ...

اره قبل حمام بعدشم تا موهات خیسه سرم مو بزن یا همین روغن بادام تلخ 

اره قبل حمام بعدشم تا موهات خیسه سرم مو بزن یا همین روغن بادام تلخ 

ممنون گلم از راهنمایی هات

من خودم موهام فره هیچوقت موهوتو کوتای کوتاه نکن همون وزاشو برو درست کوتاه کن ک بیان موی فر بلندش قشن ...

خانم لاله سپهری عالیه واسه  موهای فر برید تو پیجشون ببینید انصافشونم عالیه کلا خانم ماهی هستند

lale.haircut اینستا گرامشون

09136866860