2777
2789

من از اخلاق شوهرم دیگه دیووونه شدم اخه به کی بگم یه بار رفتم خونه بابام انقدر از پدرم ناراحتی دیدم که به خودم لعنت فرستادم که نرم که فکر منو نکنه همین هفته پیش که منو زد(الان عکس گرفتم هنوز ردش هست) بعدش قول داد ادم شه دعوا راه نندازه 

امروز بهدخاطر رابطه با هم دعوا داشتیم من میگم با ک ا ن د و م باشه چون یه درصد هم بچه نمیخوایم اقا قبول نکرد ایندفعه بعد رابطه گفتم حداقل برو قرص اورژانسی بخر که حاضر نشد بخورم 

از خواب که بلند شدم شروع کرد که نمیخوام ببینمت پدرت تو رو چپونده به من لعنت به پدرومادرت و این حرفا منم با شوک نگاش میکردم که چرا اینقدر قاطیه 

درحالیکه اون خیلی سطحش از من پایین تر بود وقتی من باهاش ازدواج کردم هیچی هیچی نداشت ولی الان میگه تو خرجت زیاده و ال و بل خیلی ناراحتم😪

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

کلمه عکس دیدم دیدم تو عنوانت؟😒کو؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی روش استفادش چطوریه خوبه ‌عزیزم؟؟‌قابل اعتماده؟؟

دقیق نمیدونم تو همین سایت از یکی شنیدم تو نت عکسهاش هست

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...
شوهرت کاملا مشکل روانی داره 

میشه بگی از کجا فهمیدی اخه به نظرم منم واقعا داره

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...