2777
2789
مرسی مریم جونم همچنین واسه تو😍 منم عاشق خود توام😍❤😂 نه عزیزدلم اصفهانی ام ولی عاشق اسمای ترکی و ...

فداتم😘😘😘😘 

اها منم ترکم 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقتم😍😂❤ اینقد نفرین نی نی سایتیا پشت سرشه که نگو😂😂😂❤

فدات شم. الان وارد کانالت شدم اسکرین شاتا اعصابمو خورد کرد. 

هیچوقت فصل اول زندگی خود را با فصل بیستم زندگی دیگران مقایســـه نکنید

فقط یه آدم روانی میتونه همچین کارایی ازش سر بزنه. نمیتونم درکش کنم عرفانو. خیانت کار کثیفیه کلا. ولی آخه با اون زنیکه کریه المنظر؟؟ اگه خوشگل بود یا خوش استایل آدم دلش نمیسوخت

هیچوقت فصل اول زندگی خود را با فصل بیستم زندگی دیگران مقایســـه نکنید

سلام نیلوفر عزیزم ،خوبی خواهری؟ من نصف داستانتو از نی نی سایت خوندم،نصف دیگشم از کانالت دارم ،دنبال میکنم،فدات بشم که انقد صبوری،انشالله به سزای اعمالشون برسن،خواهری گلم برات بهترینارو از خدا میخوام،دلت شاد و لبت خندون💜😍 یه خواهشی هم دارم ازت،اگه ممکنه تندتند داستانتو بذار تو کانالـت 😉

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

وااای استارتر بگو آخه چطور تحمل کردی عزیزم چطور؟؟ الهی ک خدا سر کافرشم نیاره.. خوشبخت بشی الهیییی

من برات خیلی گریه کردم خدا ازش نگذره چجوری زیر این بار طاقت آوردی آخه .. ااای خدا

فدات شم. الان وارد کانالت شدم اسکرین شاتا اعصابمو خورد کرد. 

قربونت برم دیگه ببین چی ب سر من اومد‌موقع دیدن اینا:((((

چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
عزیزم برات ارزو‌میکنم انقدر ارامش و خوشبختی زندگیتو پر کنه ک اون روزارو یادت بره گرچه میدونم خیلی سخ ...

مرسی نازنینم.ممنون از دعای زیبات.زندگیت پر از ارامش‌‌باشه انشاالله خواهری😍😍❤🌷

چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@