2777
2789

سلام لینک کانالت رو بده لطفا

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من داستانت رو قبلا خوندم خودم که قلبم درد اومد واقعا سختی کشیدی و داستانت رو براخواهرم تعریف کردم چقدر گریه کرد و تحسینت کرد برا تحملت و صبوریت

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....
ولی خدا دوستت داشته که باکرگیت حفظ شده عزیزم این یه شانس بزرگیه برای اتفاق پیش اومده هم دیگه ناراحت ...

فداتشم بله ۱۰۰٪ حق با شماست

حرفتون کاملا متین و درسته.

من از سرگذشتم شکایتی ندارم خواهری.هرچی از سمت خدا واسم پیش اومده حتما خیر بوده❤🌷

چنل داستان زندگیم و جدایی من و همسرم عرفان در تلگرام:entekhabe_eshtebah@
خدا صبرت بده عزیزم،نگران نباش.خداخیلی بزرگه مطمئنا کمکت میکنه،اون آدمهاروحالا که کنارگذاشتی،پس براه ...

قربونت برم.بخدا اینایی ک من دیدم عذاب وجدان هم ندارن.ولی من سپردم ب خدا❤

من داستان زندگی تو خوندم و از این همه بی معرفتی ناراحت شدم امیدوارم خوشبخت و سعادت مند بشی تا چشم ...

مرسی عشق جانم ممنون از این همه مهربونیت😍همچنین شما🌷💟

من داستان زندگيتو خوندم جواب دادن به اين پيام يعني چراغ سبز پس پاك كن و اصلا بهش فكر نكن اون مرد، ...

حق با شماست عزیز دلم🌷❤❤

نه.نه اصلا جواب نمیدم

حتی اسمشون میاد حالم بد میشه