2777
2789

سلام. خانما شماهم جدا شدید یسره بهتون میگن باید تحمل میکردی و زن زندگی باید همیشه کوتاه بیاد حالا مهم نیست طرفتون چجوری برخورد کرده مهم اینه زن کلا باید کوتاه بیاد. بعدم همش آدم میترسونن که تنهامیمونی میپوسی و.... 

من الان جداییم حتمیه توتاپیمای قبلیمم  هست مشملات کثیرم. بابام هواموداره بشدت واصلا میگه چرابایدتحمل کنی مگ ازسرراه اوردمت  ولی مامانم میگه اره تحمل کن میگم نادرمن طرف من یگه دوست نذارم وچه بسامتنفرم چی روتحمل کنم بگم عب نذاره بزاکلفتت باشم دوسمم نذاشته باش البته الان دیگه بابامون خییییلی عصبانی میشه اونجورمیگه مامانم اونم نمیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان جداییم حتمیه توتاپیمای قبلیمم  هست مشملات کثیرم. بابام هواموداره بشدت واصلا میگه چرابای ...

پدرم دراومد بابا طرف انقد بامن سرد بود مریض شدم بهونه گیر بود دیگه شک کردم نکنه مشکل روانی داره

منم وقتی داشتم جدا میشدم همه آدمای اطرافم یجوری نگام میکردن انگار جذامی ام فقط خودم تو دلم میدونستم چه زجری کشیدم و ادامه این زندگی ممکن نیست از خاله و عمه و مادر بزرگ و بابا و همه بگیر هزار تا حرف میتقیم و غیر مستقیم بارم کردن که دلم شکست بدجورم شکست ولی تحمل کردم الان که دوباره ازدواج کردم و زندگیم خیلی خوبه همه میگن خوبه طلاقتو ازون یارو گرفتی😐😐

می رسد روزی که احساس مرا باور کنی….🖤
ببخش من همیشه تو نوشته هام ک رومیم مینویسم خخخخ دستم میخوره

تو عقد بودی تو که موقعیت پیش میاد برات. منو یسره میگن تنها میمونی و باید میساختی حالا اون طرف قصدطلاق بود ها

منم وقتی داشتم جدا میشدم همه آدمای اطرافم یجوری نگام میکردن انگار جذامی ام فقط خودم تو دلم میدونستم ...

اخ اخ دستت رو سر من... منم هزارتا تهمت میزنن پشت سر خیر سرشون فامیل بودیم ها... الان که نه ولی کی بشه منم ازدواج کنم بچه دارشم موفق شم... یسره میگفت من از تو بچه دارشم بچم مریض میشه

تو عقد بودی تو که موقعیت پیش میاد برات. منو یسره میگن تنها میمونی و باید میساختی حالا اون طرف قصدطلا ...

ن  چراتنها ببین دوست من جذاشد همسرش المی ومعتادبود رفت دانشگاه خودشم اطی خانواده فقیربود اونجا استادش ازش خوشش اومد والان ازدواج کردن یا توهمین تاپیکا جستجوکن بزن زندگی بعدازجدایی یا ازدواج بعدطلاق جستجوکن خودت خانومایی ک راصین وخوشال از زندگی جدیدشون خداییی نکرده تشویقت نمیکنما بانوجان ولی میگم دلیلت این نباشه ک ممکنه شوهر نکنی یاتنهابمونی خودت بخای روپای خودت وایسی دزس وکار فراهم کنی براخودت مهزیتم بگیری حله پول ک داشته باشی طلاقت براهمه قابل تحملترمیشه

ن  چراتنها ببین دوست من جذاشد همسرش المی ومعتادبود رفت دانشگاه خودشم اطی خانواده فقیربود اونجا ...

ولم کرد رفت چند ماهه گفت طلاقت میدم یا بگذر از مهریه یا میرم زن صیغه میکنم بمون خونه بابات بپوس

ولم کرد رفت چند ماهه گفت طلاقت میدم یا بگذر از مهریه یا میرم زن صیغه میکنم بمون خونه بابات بپوس

خخخخخ غلط اضافی کرده برو مهرتو بزار اجرا ن التماس کن ن زنگ بزن بعدم بای وکیل خوب حرف بزن حالا جذا ازمهریه اگه انقدگم وگورباشه میتونی غیابی طلاقتم بگیری 

ن  چراتنها ببین دوست من جذاشد همسرش المی ومعتادبود رفت دانشگاه خودشم اطی خانواده فقیربود اونجا ...

ببین طرف من ظاهرا خوب بود ولی امان از باطنش اذیت میکرد کینه ای شدید بددهن سرد دست بزن داشت... ‌چپ و راست ول میکرد میرفت منو چند ماه خونه بابام