2777
2789
عنوان

دستور فلافل بلدین؟ ممنون میشم بگید

114 بازدید | 14 پست

اینقدر تو نت دستور نوشته که قاطی کردم🤕

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔

من خودم اینجوری درست میکنم.نصف لیوان نخود رو 24 ساعت خیس میکنم با یه سیب زمینی پخته تقریبا یک سوم نخود با هم چرخ میکنم.دو حبه سیر.نمک.فلفل.زیره و نصف استکان اب.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
من خودم اینجوری درست میکنم.نصف لیوان نخود رو 24 ساعت خیس میکنم با یه سیب زمینی پخته تقریبا یک سوم نخ ...

وا نمیره . یادمه ی دفعه برا من وا رفت

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخود . سیب زمینی.  پیاز.  فلفل دلمه ای.  

نمک و پودر سیر.  زرد چوبه . پودر انبه . آویشن . فلفل.  ادویه مخصوص فلافل هم میتونی بگیری. 

مواد رو چند بار چرخ کن و اگه سفت بود بهش آب اضافه کن اگه شل بود بهش آرد سوخاری بزن 

بعد قالب بزن تو روغن داغ زیاد سرخ کن

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
من خودم اینجوری درست میکنم.نصف لیوان نخود رو 24 ساعت خیس میکنم با یه سیب زمینی پخته تقریبا یک سوم نخ ...

مرسی بابت دستورت

نخود . سیب زمینی.  پیاز.  فلفل دلمه ای.   نمک و پودر سیر.  زرد چوبه . پودر انبه ...

مرسی

استارتر هرکار کنی مث بیرون نمیشه از من ب تو نصیحت

برا صلوات فراستادم☺

عزیزم من ما خوزستانی ها اینجوری درست میکنم 

نخود اگر یه کیلو گذاشتی نیم گیلو پیاز -جعفری -فلفل سبز یکی تا دوتا ---سیر هم اگر خودت دوست داری یه چند حبه بزار ادویه جات هم اضافه کن 

ولا ما جنوبی ها نه اراد میزاریم نه سیب زمینی نه اویشن نه بکین پودر نه تخم مرع --بعضیا رو میبینم یه چیزای میگن بزار شاخ درمیارم ولاااا

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
عزیزم من ما خوزستانی ها اینجوری درست میکنم  نخود اگر یه کیلو گذاشتی نیم گیلو پیاز -جعفری -فلفل ...

ممنون بابتش . خب دستورا متفاوته

عزیزم من ما خوزستانی ها اینجوری درست میکنم  نخود اگر یه کیلو گذاشتی نیم گیلو پیاز -جعفری -فلفل ...

اصلش فقط نخود خالیه 

ولی فست فودی ها برای این که به صرفه باشه براشون سیب زمینی میزنن 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
ممنون بابتش . خب دستورا متفاوته

اونی که من بهت دادم شوهر خواه م فست فودی داره اون جوری درست میکنن

روش های زیادی هست 

به درد سرش به نظر من نمی ارزه 

برو از فست فودی مایه شو بگیر خودت بیا سر خ کن 😄😄

[QUOTE=67101625]اصلش فقط نخود خالیه  ولی فست فودی ها برای این که به صرفه باشه براشون سیب ولا یکی از اقوام فلافلی داشت نمیذاشت بعضی وقتها خرده نون فقط 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه