2777
2789
عنوان

بارداری! بیاین کمک:(

129 بازدید | 9 پست

سلام

بچه ها من 1 هفته پیش بلال خوردم بعدشم ی غذا خوردم نخود داشت.نفخ و یبوست شدید داشتم

16 هم رابطه محافظت نشده داشتم ولی قرص اورژانسی خوردم.تا دیشب رفتم شهربازی حالت تهوع شدید گرفتم اوردم بالا دلم سفت شده بود رفتم سیلاکس گرفتم 3تا سیلاکس خوردم تا تونستم برم دسشویی عاخه 2روز بود نرفته بودم... ولی دل درد و کمردرد و اینکه دما بدنم زیاد شه و ترشحای غیر عادی اینا نننداشتم.هنوزم یکم حالت تهوع دارم امکان داره حامله باشم؟والا شوهرم میگ این قرصا اورژانسی خیلی قوین ولی من شک دارم بخاطر حالت تهوع غذا ک میخورم سر دلمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هفته اخیر 4تایی خوردم:/ ولی خب با اینکه اوردم بالا اما هنوز خیلی کم حالت تهوع دارم 

اههههه با کی مسابقه دادی?دکترا میگن هفته ایی یبار بلال واس کسی ک مشکلی ندارهههه.خیلی زیاده روی کردی واس بلال عزیزم

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
اههههه با کی مسابقه دادی?دکترا میگن هفته ایی یبار بلال واس کسی ک مشکلی ندارهههه.خیلی زیاده روی کردی ...

خخ وای من خیلی دوس دارم-_-الان خعلییی حس سنگینی میکنم نفسم بابا نمیاد.قبلش اینجور نبودم تا این حد ک حالت تهوعم داشته باشم الان ایتقد رو خودم دقیق شدمو رفتم تو فکر دارم حس مینم صدای تمام اعضای بدنمو میشنوم:/