سلام دوستان این اولین تاپیکمه،یکی ازدوستام چهارماهه رفته خونه باباش ودرگیرکارای طلاقشه ازهم اتاقیای دوران دانشگام بود،اون موقع بایکی دوست بودخیلی عاشق هم بودن ولی دوستم یکم یه دنده بودبعدیکسال سریه موضوع معمولی باپسره به بهم زد وبااینکه خیلی دوسش داشت بخاطرغرورش دیگه سراغشونگرفت،شرایط طوری بودکه طرف هم نمیتونست ازش خبربگیره چون یه شهردیگه زندگی میکردوفقط یه شماره ازدوستم داشت همین که کلاخطشوخاموش کرد،دوستم یکی دوسال بعدازدواج کردمن میدونم که اصلابه شوهرش علاقه نداشت وهمش توفکرسعیدبودمیگف دیگه عشق معنی نداره فقط میخوام تنهانباشم،اماالان داره جدامیشه بعدیکسال زندگی مشترک البته بخاطرسعیدنیست جداییشون،شوهرش خیلی مشکل داره ،طفلی خیلی دخترخوب وخانوم وخوشگلیه چون دراصل ازدبیرستان دوست بودیم خوب میشناسمش.حالامیگه میخوام برم سراغ سعید،میگه هنوزمجرده،به نظرشمابهش پیام بده یانه؟تصمیمش برای طلاق قطعیه واقدام هم کرده همش ازمن میپرسه بنظرت این کاردرسته یانه؟منکه میگم صبرکن جداشی بعدولی میگه میترسم ازدواج کنه،نظرشماچیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من موضوع روخیلی خلاصه کردم دوستان،ولی میدونم دوستم تمام تلاششوبرای حفظ زندگیش کردولی متاسفانه موفق نشدوشوهرشم موافقه طلاق بگیرن فقط شرط کرده ازمهریش بگذره که دوستم میگه میخوام اذیت بشه نمیخوام راحت منوبندازه بیرون وبعدم بره سراغ یکی دیگه،حیف این دخترخیلی ماهه دلم میسوزه
بهتره بعد طلاقش بره.اگرخدای نکرده الان اینکاروبکنه بعد شوهرش بفهمه خیلی بضررش میشه خب.
لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4 شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊
یه چیزی رویادم رفت بگم،یه باردوستم باشوهرش بدجوردعواشون میشه چون برای بارچندم بودکه فهمیده بودشوهرش همش توفضای مجازی بهش خیانت میکنه،بهم گفت منم واسه اینکه فقط یه بارکارشوتلافی کنم به سعیدپیام دادم،سعیدبهش گفته بودمن تواین شرایطی که توداری وشوهرداری نمیخوام باهم درارتباط باشیم،والبته کلی هم ازش گله کرده بودکه توباعث شدی همه چی تموم بشه وبه دوستم گفته پیام نده چون شوهرداری،الان ازطرفی نمیدونه اینجوری سعیداونوپس میزنه یانه
پیام بده به سعید ولی با یه خطی که شکهر فعلیش نداره.
بعد ها ممکنه بخواد پرینت بگیره از خط ش و درد سر میشه برا دختره.حتی میتونه یه خط به نتم یکی دیگه بگیره.خواهرر کسی
تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن