2777
2789

بارداری اولم 19 که سقط شد بارداری دوم 20 که خدا یه دوقولو بهم داد خیلی راضیم الان 2تا دختر 4ساله دارم 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اولی سقط شد دومی دوقلو بود ماه ۶ بارداری مردن 

ای خدا الهی بمیرم😔😔😔منم یه سقط داشتم میدونم چه درد بدیه الهی خدا پسر قشنگ مو فرفریتو برات نگه داره😍😍😍😍

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
سیسمونی چجوری میخرین 🤔🤔

وسایل اتاق سفید. لباس ها رنگ و وارنگ : نارنجی٬ سفید٬ زرد٬ بنفش قرمز و.... 

اسباب بازی هم که مشترکه. چیزای دیگه رو هم همینطور که بزرگتر میشه براش می خریم.   

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
ای خدا الهی بمیرم😔😔😔منم یه سقط داشتم میدونم چه درد بدیه الهی خدا پسر قشنگ مو فرفریتو برات نگه دار ...

سپاسگذارم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

[QUOTE=67087081]وسایل اتاق سفید. لباس ها رنگ و وارنگ : نارنجی٬ سفید٬ زرد٬ بنفش قرمز و....  اسباب بازی هم که مش ..

عزییزم 😍😍😍😍😍

تنهایی مال منه      دلم که دم نمیزنه😔😔😔😔😔😔💔💔
مرسی خانم گل انشا الله خدا ی نی نی ناز و خوش روزی هم نصیب شما بکنه که موفق باشه و در زیرسایه شما و ه ...

ممنونم از دعای خوبتون😍😍😍😍😘😘😘😘😘

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!
کلمه جلبک روم خیلی اتر کرد منقلب شدم بمونه واسه بعد😂

😂😂😂، استارتر بدون شوخی ، بشین فکر کن با همسرت اگه واقعا میتونی هم تو با کمک همسرت  بعد از اینکه ببچه اوردی بهش برسی ، شیرشو بدی ، جاشو تمیز کنی ، لباساشو بشوری ، وقتی مریض شد بهش برسی و واقعا ازش مراقبت کنی ، از جون و دلت براش مایه بزاری ، ایندشو تامین کنی ، فردا نه پس فردا بزرگ شد بهش برسی تو هر زمینه ای ، اعصاب کافی داشته باشی ، براش کم نذاری ، زندگیت بعد اینکه اومد بدنیا خوب باشه که بعدا طفل معصوم از بدنیا اومدن خودش پشیمون نشه ................... و هزار تا چیز دیگه 👌👌👌👌👌😊😊😊چون تو و همسرت دارید مسئولیت ی نی نی  رو با کمک خدا بدوش میکشید مثل ی امانت ، پس باید ازش خوب مراقب کنی تو زندگی چیزی براش کم نذاری 

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا