2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی و دو. تا اینجاش که خیلی راضی ام. دقیقا زمانی که امکانات و آمادگیش رو داشتیم تصمیم گرفتیم برای بار ...

منم ۳۲ سالمه،

الان خیلی حس امادگی رو دارم...

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
19

خوبه بابا

منم ١٨ سالمه

حالا میگم کاش زودتر اقدام میکردمممم😍😍

هم نازایی خیلی زیاد شده

هم ادم فاصلش با بچش کم میشه😍😍😍

البته طرز فکرا متفاوتهههه

برای سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستی؟؟!

۱۵ سالگی نی نیم دنیا اومده 😊 (لطفا نریزید سرم )

خدارو شکر ، خیلی هم راضیم 🤗☺💖💖💖

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
19ساله وبچه دار شدن ۰یاخدا ۰چرا من فک میکنم شماها از یه قاره دیگه هستین ۰مگه چقد تو ایران اختلاف فره ...

الان میایم میخوریمت😈

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
۱۵ سالگی نی نیم دنیا اومده 😊 (لطفا نریزید سرم ) خدارو شکر ، خیلی هم راضیم 🤗☺💖💖💖

عززیزم 😍😍😍منم ایشالا ۱ سال دیگه 😁😁

تنهایی مال منه      دلم که دم نمیزنه😔😔😔😔😔😔💔💔
خوبه بابا منم ١٨ سالمه حالا میگم کاش زودتر اقدام میکردمممم😍😍 هم نازایی خیلی زیاد شده هم ادم فا ...

درست می گی شما هر چی تفاوت سنی با بچه کم باشه خوبه هم دیرتر پیر می شی هم بیشتردرکش می کنی زمانی که بزرگ شد بچه

19ساله وبچه دار شدن ۰یاخدا ۰چرا من فک میکنم شماها از یه قاره دیگه هستین ۰مگه چقد تو ایران اختلاف فره ...

از زیر زمین تا کهکشان راه شیری 😂😂😂😂من ازدواج کوچولوهای ۱۵-۱۶ساله رو تو این سایت دیدم